МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

Дари тренировка

Приятели, с най-голямо удоволствие ви съобщавам, че с общността на #teammarina, която включва 1 233 жени до момента, търсим своята финансова подкрепа от нашите фенове, последователи и съмишленици!

Ако харесвате това, което сме и което правим в нашата група, а именно - общност от жени със сходни цели, свързани с активния, здравословен и природосъобразен начин на живот, можете да ни подкрепите, както и когато желаете на следната банкова сметка:


BG54FINV91501017529833
“Предизвикателствата на Марина Декова ЕООД”
Основание: Дари тренировка

Събраните средства използвам в подкрепа на жените от общността на #teammarina

Жените от общността #teammarina получават придобивки свързани с безплатни тренировки, безплатни участия в мои програми, ежедневна подкрепа и вдъхновение от мен и цялата група, обучения, видео материали от мен и специалисти в различни области, безплатни хранителни добавки, козметика, козметични процедури, откриване на нови работни места фотосесии и всичко, което е необходимо за поддържане на външния вид и вътрешната хармония на една жена. Щастливата жена е Божи Дар за едно здраво общество.


Благодаря на всички, които се включиха до момента със своите дарения! Прекрасни сте! 

И помнете, че когато човек инвестира в щастието и развитието на една жена, Бог връща инвестицията десетократно! Проста математика. Колкото повече, толкова повече. :D

Благодаря за доверието и съпричастността на всички мъже, жени и деца!

Заедно сме по-силни.

 

Средствата са официални и са вписани в Общите Условия на сайта www.marinadekova.com