МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

Природосъобразен стил на хранене със Силвия Недева

От дълго време ви разказвам за Силвия - дама, която тотално преобърна живота ми. С нейна помощ и съвети успях да излекувам алергиите си и трайно да сваля 10кг.

Силвия се занимава с управление на проекти, но хобито си практикува вече 22 години в сферата на Нутрициологията. Фокусирана е в търсенето на истината за храненето и за човешкото тяло - как функционира, как се справя с предизвикателствата на природата, как се храни.

Както знаете, отскоро имам и свой подкаст, за което се радвам и вълнувам. В първото издание на подкаста „По-силни заедно с Марина Декова“ ми гостува Силвия Недева – вдъхновител за живот с природосъобразен начин на хранене.

Чуй го тук.

Преди повече от 20 години Силвия Недева осъзнава, че трябва да започне да се храни здравословно, да спортува и да позволи на организма си да е здрав и силен.

След като тръгва по своя път на здравословно хранене, години наред Силвия се храни по начина, по който смята, че е най-добре за организма ѝ. Уви, един ден разбира, че е развила подостър тиреоидит на щитовидната жлеза, а след разговори с д-р Гайдурков осъзнава, че е допуснала сериозни грешки, които са довели до тежкото ѝ състояние. Грешки, които много хора правят и в наши дни.

Днес Силвия е пределно мотивирана да научи близките си и онези, които се нуждаят от вярна посока, че всичко, което приемаме в тялото си, дава своя положителен или отрицателен резултат. По тази причина трябва да се храним така, че да снабдяваме организма си със сила, енергия и здраве, като следваме природосъобразния начин на живот. Силвия вярва, че мотивацията на човек да се храни здравословно трябва да е обвързана с превенцията.

Разговорът ми със Силвия Недева е изключително богат тематично. Ето някои въпроси, на които ще получите отговори в подкаста:

Защо не трябва да консумираме зехтин редовно?

Колко процента от храната, която приемаме, трябва да бъдат млечни продукти?

Вредно ли е всеки ден да консумираме мед?

Кои храни всъщност повишават холестерола?

Как Силвия Недева излекува щитовидната си жлеза само с хранене?

Кога здравословното хранене е опасно?

Настанете се удобно и се насладете на всичко, което си казахме със Силвия във видеото.