МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

Запиши се за безплатно участие в dupeFIT4

Приятели, с най-голямо удоволствие ви съобщавам, че благодарение на моите партньори от Celipharm и Leanea, както и финансовите дарения от нашите фенове и последователи, ще избера ПЕТ момичета, които ще участват напълно безплатно в предстоящото 8-седмично предизвикателство “dupeFIT4”, което стартира на 06.06.2022г.

И не само!!! Избраните 5 момичета ще се сдобият напълно безплатно с билкови добавки за целия период, разработени по уникална технология, благодарение на Celipharm и Leanea:

Leanea L-FLOW - лимфен дренаж за лекота в краката
Бяла бреза и гръмотрън - изхвърляне на излишните телесни течности от организма

 

И двата продукта са абсолютни game changers в борбата с излишната водна задръжка, както и мека и гладка кожа!

Как стават записванията?

Изпрати твои снимки в цял ръст - отпред, отстрани и отзад, по бански/бельо, но БЕЗ селфита в огледалото на ask@marinadekova.com със заглавие “Участвам” и текст по избор. 

Снимките трябва да са с хубаво качество, снимани на чист фон. Не е необходимо да си показваш лицето, но селфи в огледалото няма да се допускат за кастинга. 

Краен срок за записване - 25.05.2022г. 

Всяка участничка се задължава да изпрати снимки “СЛЕД” до 15.08.2022г. след края на 8-седмичното предизвикателство ‘dupeFIT4’.

С участието в играта се съгласяваш снимките да бъдат използвани в социалните канали на Marina Dekova, Celipharm и Leanea.

Промо код за добавките на celipharm.com -> MARINA10

Разговор между Марина Декова и д-р Даниел Димитров, основателят на Celipharm, на тема целулит и влизане във форма за лятото:

 

 

П.П. Ако вече си заплатила пакет "dupeFIT4", парите може да останат като предплащане за следващо предизвикателство.