МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

Game Changer #1 срещу целулита


Една от най-успешните ми програми след dupeFIT е Бедра без целулит.

Колкото и трудно за вярване може да е, с всяко следващо издание, се доближавахме все повече до правилната формула и комбинация от стъпки за гладка и стегната кожа без целулит в рамките на любовта и грижата за себе си, а не през насилието и омразата. След първото издание през 2020 г., второто не закъсня. Но докато „Бедра без целулит” 1 беше „опипване на почвата”, то Бедра без целулит 2 беше една още по-смела крачка и с по-голям замах.

Тази смела крачка всъщност беше да включа упражнения за фасциално отпускане, както и продуктите на Kräuterhof, бранд, който застана зад мен, моята мисия и програмата без никакво колебание, за което съм и изключително признателна!

За 14 дни (колкото беше продължителността на Бедра без целулит), почти нямаше участничка, която да не е забелязала резултат веднага, след като е спазвала режим, участвала е в тренировките и е практикувала Ритуала за стегната, мека и сияйна кожа, за който можеш да прочетеш по-надолу в статията.

А какво всъщност е толкова специално при тези продукти?

Kräuterhof са доказал се бранд на козметичния пазар от повече от 20 години, а антицелулитните им продукти набират все повече популярност сред жените и това е с причина - подпалват не само проблемните части, но и целулита заедно с тях. Това е и ключът към успеха в борбата с портокаловата кожа.

На световния пазар има хиляди антицелулитни продукти, някои от тях охлаждащи, други - загряващи. Е, доказано е, че именно загряването повишава кръвообращението, последвано от изхвърляне на излишната вода и токсините, което неминуемо води до разграждане на целулита. 

Промо код за всички ненамалени продукти от Bionat MARINA10

Серията Anti-Cellulite съдържа 3 продукта, всеки от които има своята роля в постигането на перфектна гладка кожа.

• Антицелулитният серум е предназначен за интензивна терапия срещу целулит за видимо по-гладка и стегната кожа. Високотехнологичният патентован комплекс Liporedux комбинира карнитин, кофеин и есцин (от див кестен) – съставки, които редуцират мастните депа, дренират тъканите, стягат и изглаждат кожата, активизират кръвообращението и синтеза на колаген.

Фреш гел е предназначен за стягане на контурите на тялото, с мощно тонизиращо, дрениращо и липолитично действие. С термо неутрална формула, т.е. няма загряващ ефект, което го прави подходящ и за чувствителна кожа и за по-нежните зони на тялото в горната му част, като гърди, гръб, корем, кръст, рамене и ръце.

 

За съжаление този продукт е изчерпан от онлайн магазина и може да се открие само в аптечната мрежа останали наличности.

И накрая моят любимец:

• Антицелулитният гел залага на доказано работещи активни съставки – карнитин и кофеин във висока концентрация стимулират разграждането на целулитните депа и активно работят за по-стегната и гладка кожа. С други думи - направо ти подпалва дупето :)

А ето го и моя Ритуал за стегната, мека и сияйна кожа ♥:

Като начало можеш да изгледаш видеото по-долу, за да придобиеш представа за поредността и начина на нанасяне на продуктите на Kräuterhof:1. Ексфолиация и подготовка на кожата за антицелулитен масаж:2. Ръчен антицелулитен масаж - с гела или серума (по избор)3. Антицелулитен масаж с антицелулитния гел:Хубаво е такъв тип процедури да се правят 2 до 3 пъти годишно за период от 2-3 месеца. А може и целогодишно. При всеки е индивидуално, но целта е да се поддържат лимфата и фасцията в добър тонус. А това е възможно - да са в тонус - защото именно антицелулитните мазила на Кройтерхоф помагат на съставките да влязат на по-дълбоко ниво. Това не са просто съставки, подбрани в бурканче, а формула, разработена от специалисти с цел да достигне до същината, а именно тези съставки да редуцират мастните депа, да дренират тъканите, да стягат и изглаждат кожата и да активизират кръвообращението и синтеза на колаген.

Антицелулитна силиконова вендуза - моето малко розово бижу за гладка кожа, която подпомага образуването на колаген и еластин в кожата.


Истината е, че без тези продукти и масажи, кожата ми нямаше да изглежда по този начин, по който изглежда към този момент и съм спокойна да препоръчвам продуктите на Kräuterhof на всички свои клиенти и последователи, като още по-хубавото е, че всички можем да се възползваме от код за отстъпка MARINA10.

Кога е подходящо да нанасяме лосионите?

Лично аз препоръчвам да е след тренировка, след като се изкъпем, защото, ако е преди това и после се изкъпем, се хаби материал малко или много.

Ако извършваме по-продължителна физическа дейност като ходене, може и преди разходката да подпалим бедрата.

А ти мечтаеш ли за стегната и гладка кожа по цялото тяло? Защо да чакаш до лятото? Няма по-подходящ момент за нашите цели и мечти от сегашния :)