МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

Голямо намаление на услугите в сайта!


Честит празник, мили дами!


Вярвам, че грижата за нас самите е едно от най-добрите неща, които можем да направим за себе си, за да сме полезни първо на самите нас, а след това и на нашите любими и значими хора в живота ни.

По този повод реших да развържа кесиите, дет'се вика, и да отворя торбата с изненади!

На 8, 9 и 10-и март можеш да се възползваш от 20% намаление с промо код „mart" за всички ненамалени програми и услуги в сайта  www.marinadekova.com

Някой, ако е искал от дълго време да пробва някоя от моите магични програми, сега е моментът!

Закупена програма сега, може да се активира в срок от 3 месеца.

А още по-хубавата новина е, че LEANEA също се включват с много привлекателно предложение! Дават 20% намаление на моите ТОП 3 продукта от продуктовата гама на Leanea с код „marina20".

Leanea No 2 L-FLOW е специализиран комплекс с уникален състав, начин и ефект на въздействие върху лимфната система. Прилага се за премахване на изявен лимфен застой и подкрепя метаболизирането и намаляването на мазнините от обездвижени зони на тялото, вследствие на заседнал начин на живот.
За леки крака - L-flow е магия!

Leanea No3 ReAge Collagen+ е анти-ейджинг формула за поддържане на здрава и свежа кожа, с по-малко бръчки, подобрена еластичност и хидратация.
Формулата съдържа най-утвърдените в нутрикозметиката съставки против стареене на кожата. Осигурява Peptan F (френски хидролизиран рибен колаген), защото е най-добрият стандартизиран колаген тип I с голям брой клинични изследвания, доказващи, че намалява повърхностните (епидермални) и дълбоки бръчки.

Leanea No5 Keratin+ е формула за здрава, силна и гъста коса, и нечупливи нокти. Съдържа ключовия, изграждащ здравата и силна структура на косъма и нокътя, разтворим хидролизиран кератин Cynatine HNS, специално разработен с цел максимално усвояване и ефект.

Посети www.leanea.bg и се възползвай от намалението с код „marina20" на конкретните продукти още днес!

Един много специален ден ни пожелавам, изпълнен с усмивки и повод за много радост и лекота!

За безплатни консултации, пиши ми на ask@marinadekova.com