МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

Индивидуални консултации с д-р Камен Генов - ендокринолог и вътрешни болести

149лв.

Описание

Приятели, с най-голямо удоволствие ви представям д-р Камен Генов - ендокринолог и специалист по вътрешни болести.

Д-р Генов е специализиран в:

- Вътрешни болести
- Ултразвукова диагностика на ендокринните заболявания
- Репродуктивна ендокринология
- Болести на хипофиза и надбъбреци
- Захарен диабет, затлъстяване, метаболитен синдром
- Болести на щитовидната жлеза
- Андрология
- Жени, мъже и двойки с репродуктивни проблеми, нуждаещи се от ин-витро процедури

Д-р Камен Генов е един прекрасен човек, когото имам честта и привилегията да познавам, до когото мога да се допитвам и от когото мога да се уча през последните 11 години. А сега съм още по-радостна, тъй като и моите клиенти и последователи също ще могат да се докоснат до изключителния ум на този интелигентен и ерудиран специалист. 

От 2010г. насам е началник на отделение на по Ендокринология и болести на обмяната в МБАЛ “Авис Медика” гр. Плевен. 

Д-р Камен Генов бе мой индивидуален клиент в периода 2012-2013г., а самият той е претърпял голяма трансформация след като хваща здравето си в ръце и отслабва с цели 53 килограма - от 143кг сега е 90кг. Твърдо е решен да подобри своите здравословно състояние и визия, защото знае, че ключът към крепкото здраве минава, на първо място, през стила на хранене, който следваме, както и през движението и физическото натоварване. В момента продължава да тренира с тежести и собствено тегло, а едно от любимите му занимания е да пътува в чужбина и да опознава различни култури и места. Постоянно посещава обучения, свързани с неговата професия и е в течение с най-последните изследвания и открития във вътрешните болести, ендокринологията и репродуктивната ендокринология. 

Тук можете да поръчате лична консултация с д-р Камен Генов!

В какви случаи биха били полезни онлайн консултации в областта на Ендокринологията, болести на обмяната и Вътрешни болести:

- Във връзка с оплаквания, направени апаратни или лабораторни изследвания и тяхното тълкуване
- Необходимост от прегледи при конкретни специалисти и необходимост от диагностични процедури
- При желание за получаване на второ мнение след осъществена консултация с друг специалист
- Във връзка с ограничения в тренировките или особености на тренировките при хора с доказани или предполагаеми заболявания
- Във връзка с възможностите, очакваните резултати и ограниченията за употреба на хранителни добавки при здрави хора и хора със заболявания

Вътрешните болести са най-широката клинична специалност, която е свързана с почти всички останали специалности в медицината.

След направена заявка и потвърдено плащане, д-р Камен Генов ще се свърже лично с Вас в рамките на 5 работни на електронната ви поща, като изпрати въпросник за попълване. След попълнен и изпратен обратно въпросник към него, той ще се свърже с вас на посочения от вас телефон за връзка, за да направите необходимите консултации. Имате право между 1 и 3 телефонни разговора в рамките на 4 седмици след попълнен въпросник. 

*Онлайн консултацията е за пълнолетни лица, не е алтернатива на посещението при лекар и е само за неспешни състояния.

Ако смятате, че се касае за спешно или неотложно състояние, моля, обърнете се към личния си лекар, неговия заместник или към спешна помощ (като посетите спешен център или позвъните на тел. 112)

 

Част от личната трансформация на д-р Генов

icon

Трайно подобрено здравословно състояние и свалени 53 килограма

icon

Хобито му е да тренира с тежести

icon

Както и да опознава света

Вариации

СТАНДАРТНА РЕГИСТРАЦИЯ

149лв.

След направено плащане ще се свържем с вас, за да ви изпратим въпросник, който трябва да попълните предварително преди консултацията с д-р Камен Генов. Уверете се, че сте дали верен e-mail за връзка.