МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

Дарителска тренировка в полза на Украински бежанци

19,9лв.

Описание

Приятели, настъпи време, в което сме изправени пред ситуация, в която трябва да сме по-обединени от всякога и апелирам всеки да помогне - с каквото може, с цел интегритет и запазване живота на равни на нас човешки същества.

Поради тази цел, снощи съвсем спонтанно, малко преди на старта на тренировката с групата от напреднали момичета, част от 10-седмичното платено предизвикателство “dupeFIT3”, реших да се включа с дарителска инициатива, а именно всички събрани средства от тренировката да бъдат дарени по сметката на БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ за пострадалите от конфликта в Украйна.

Тренировката е за коремен корсет (коремно-поясна област = core), с включени упражнения за рамене и ръце за финал. Тренировката е за по-напреднали дами, но в случай, че си начинаеща или наскоро родила, то може да не я изпълняваш изцяло - да спираш и почиваш там, където усещаш слабост и излишно претоварване. Вярвам, че всяка една от вас ще бъде достатъчно разумна и ще спира, когато усети, че тялото има нужда от това.

За да получиш достъп до тренировката, е необходимо да впишеш в полето "Допълнителна информация" e-mail акаунта си, с който влизаш (log in) в своя YouTube профил. След което ще ти предоставя частно споделяне на видеото, а известие ще получиш на посочената от теб поща. Моля, имай предвид, че ако не си се логнал с този e-mail, който ми оставяш в YouTube, няма да ти зареди видеото. След направено плащане, изпращам известие на пощата в рамките на 24 часа с линк към тренировката. Това не означава, че ще можеш да видиш тренировката в следващите 24 часа, а достъпът до нея си остава вечен!

А отделно всеки, който желае може да дари 1 лв. като изпрати sms на кратък номер 📞 1466 или по банков път на следната банкова сметка в български лева:

📎БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

BG23UNCR76301077778563

UNCRBGSF

(Основание: За пострадалите от конфликта в Украйна)

П.П. Предварително искам да се извиня, тъй като на моменти се разконцентрирах по време на тренировката. Причината за това е факта, че изцяло се промени първоначалния план, по който бях планирала да протече заниманието ни, тъй като изпаднах в мисли за хората, които евентуално биха я правили и нямат достатъчно опит в тренировките с мен. Мисълта ми беше ориентирана как да я структурирам така, че да бъде хем предизвикателна за членовете на групата, но и полезна за хора извън общността.

Ако искаш да станеш част от тази общност, ТУК се намира нашата VIBER група, където обменяме опит и информация.

👉🏼 Какви резултати можем да очакваме?

✔️ Плоско коремче и лекота в храносмилателната система
✔️ Стегната горна част на тялото с оформени рамене, ръце, бюст и гръб

✔️ Мобилен гръбначен стълб за живот без болка в гърба и кръста
✔️ Пълна хармония с тялото

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА ТРЕНИРОВКАТА?

icon

За всяка дама, която отдавна иска да започне своята трайна трансформация към едно по-красиво и стегнато тяло

icon

За раждали или кърмещи жени, както и за жени с известен тренировъчен опит

icon

За всяка дама, която се чувства обездвижена и иска да повиши тонуса и енергията си през деня

МОИТЕ КЛИЕНТИ

icon
Грижата за себе си е другото нещо, което ме подтиква да съм все по-активна. За мен тя идва предимно отвътре-навън. Ако си болен или физически не се чувстваш добре, колкото и да полагаш външни грижи (тук включвам козметични процедури всякакъв вид), то през очите на човек си личи че нещо не е ок. Ако обаче вътрешния ти свят е хармоничен(макар че е трудно постижимо), ако тялото ти се движи ( тренировката свързана с нуждите на тялото и не претоварва до изнемогване) - то тогава очите на човек са едни блестящи, усмивката е по-искрена и топла. Някакси по-друг ставаш. Пък ако може и да се комбинират външни +вътрешни грижи за Цялото на човек, тогава пък настава страшна еуфория. Ама тренировките с теб са точно такива. Учат ни не само на правилно и осъзнато движение. Учат ни на правилно и осъзнато хранене. И как да комбинираме това с приятни други процедури. И всичко това в баланс. Това все още трудно се намира само от един човек, в случая треньор. Така че за мен всяка минута прекарана в компанията на дамите в групата +треньора (къде без теб), макар и виртуално, е много ценна.
icon
През предизвикателството dupefit мислех, че нищо не съм постигнала и нямам никакъв прогрес, но със снимките от началото и края останах много приятно изненадана. Ще ги откриеш приложени по-долу. Много съм щастлива, че с лекота постигнах това което си бях поставила за цел. През бременността си качих 25-30 килограма, а година след раждането, когато започнах да тренирам с теб имах все още 15 килограма отгоре. Бях си поставила за цел да стана 55 кг. Малко след коледните празници го постигнах, но тогава доста се успокоих и почнах да се отпускам и да си позволявам да хапвам повече. В началото през Септември бях 70 кг, а в момента съм 56 кг. Ще ти приложа снимка и от лятото на 2020, за да добиеш представа от къде съм започнала. Изключително благодарна съм ти за твоя подход, за достъпността на информацията и тренировките и за всичко, което споделяш с нас. Бъди много здрава, обичана, обичаща и все така лъчезарна и зареждаща! Желая ти всичко, с което си помогнала на всяка от нас да се върне към теб в пъти по- големи количества!"

ВОДЕЩ НА ГРУПАТА

lecturer

Марина Декова

Фитнес треньор, специалист по хранене и сертифициран масажист

Аз съм Марина Декова! Имам зад гърба си над 11 години опит с треньорска дейност и онлайн коучинг. Работила съм с над 10,000 клиенти на живо и онлайн, участвала съм като треньор в единственото фитнес реалити у нас "Супер Промяна" и имам над 96% позитивни отзиви за своята работа.

Същината на професията ми е да мотивирам и вдъхновявам хора, които желаят да подобрят връзката със себе си чрез здравословно хранене, тренировки, движение и почивка чрез личния си пример и примера на моите последователи.

Понастоящем съм студент в магистърска програма "Храни, Хранене и Диететика" и като цяло не спирам да се самоусъвършенствам не само в сферата на спорта, храненето и движението, но и в сферата на Личностното развитие. Обожавам сливането с природата и приключенията в нейните обятия.

Моята мисия е да те вдъхновя да намериш баланса и да стъпиш на пътеката, която ще те отведе там, където заслужаваш да бъдеш - обичайки себе си в едно здраво и красиво тяло. Така ще бъдеш най-добрата версия на себе си и ще си позволиш да изпитваш наслада от тялото, духа и живота си!

Последни резултати

10000+

КЛИЕНТИ

10+

ПРОВЕДЕНИ ИЗДАНИЯ

11 години+

ОПИТ

КАКВО ЩЕ ТИ Е НЕОБХОДИМО ЗА ТРЕНИРОВКАТА?

✔️ Устройство (телефон/компютър/телевизор), на който да пуснете тренировките на запис
✔️ Удобна тренировъчна постелка
✔️ Удобен екип за трениране. Лично аз тренирам боса и виждам големи предимства в това, а именно по-голяма мобилност в глезените, по-голяма мозъчна връзка с мускули, стави и сухожилия, по-добър баланс
✔️ Две гирички от 2-3 кг. или две бутилки с вода
✔️ Дълга хавлиена кърпа или дълъг тренировъчен ластик

✔️ Код за отстъпка MARINA10
С този код се възползвате от 10% отстъпка на всички продукти от сайта на bionat.bg

Хранителни добавки за изчистване на целулит:

Leanea No1 - антицелулитен комплекс за по-стегната и гладка кожа
Leanea No2 - комплекс за лимфен дренаж за повече лекота и комфорт в краката

✔️Код за отстъпка MARINA10

С този код се възползвате от 10% отстъпка на всички ненамалени продукти в сайта на Celipharm

Вариации