МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

Тренировка за дупе и бедра с Марина Декова

0лв.

Описание

Привет, дами, 

Вчера (07.04.2022г.) се проведе последна 50-а тренировка от последното 10-седмично предизвикателство dupeFIT3 за средно-напреднали и напреднали

 

По този повод реших, че ще споделя свободно тренировката за дупе и бедра. Необходимо е да направите само поръчка през сайта. 

Тренировката е за ниво средно-напреднали и напреднали дами. Изисква тренировъчен стаж и опит в тренировките със собствено тегло, защото е технична, както ще се уверите сами. 

Тренировките с двете групи постоянно се надграждат, с което и самото обяснение за правилна техника от моя страна намалява, тъй като групата вече с лекота е усвоила правилно упражненията. 

С правилната техника се изграждат нови невронни пътища и се надгражда нивото с всяка изминала тренировка. 

Благодаря на всички за доверието и че сме заедно в този градивен процес!

След направена поръчка, ще получите автоматичен мейл на посочения мейл с два линка. 
➡️ Единият линк е към viber общността ни от жени със сходни цели и интереси, където обсъждаме теми свързани с тренировки, хранене, женска енергия, книги, филми, хранителни добавки, обучения, семинари и всякакви 
препоръки.

Не сте длъжни да влизате, ако усетите, че не е вашето място. 

 

➡️ Вторият линк е със самата тренировка.

 

Ако имате въпроси, моля да използвайте viber групата за въпроси и отговори. Така сме си полезни взаимно. 

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА ТРЕНИРОВКАТА?

icon

За всяка дама, която отдавна иска да започне своята трайна трансформация към едно по-красиво и стегнато тяло

icon

За раждали или кърмещи жени, както и за жени със слаб тренировъчен опит

icon

За всяка дама, която се чувства обездвижена и иска да повиши тонуса и енергията си през деня

МОИТЕ КЛИЕНТИ

icon
Грижата за себе си е другото нещо, което ме подтиква да съм все по-активна. За мен тя идва предимно отвътре-навън. Ако си болен или физически не се чувстваш добре, колкото и да полагаш външни грижи (тук включвам козметични процедури всякакъв вид), то през очите на човек си личи че нещо не е ок. Ако обаче вътрешния ти свят е хармоничен(макар че е трудно постижимо), ако тялото ти се движи ( тренировката свързана с нуждите на тялото и не претоварва до изнемогване) - то тогава очите на човек са едни блестящи, усмивката е по-искрена и топла. Някакси по-друг ставаш. Пък ако може и да се комбинират външни +вътрешни грижи за Цялото на човек, тогава пък настава страшна еуфория. Ама тренировките с теб са точно такива. Учат ни не само на правилно и осъзнато движение. Учат ни на правилно и осъзнато хранене. И как да комбинираме това с приятни други процедури. И всичко това в баланс. Това все още трудно се намира само от един човек, в случая треньор. Така че за мен всяка минута прекарана в компанията на дамите в групата +треньора (къде без теб), макар и виртуално, е много ценна.
icon
През предизвикателството dupefit мислех, че нищо не съм постигнала и нямам никакъв прогрес, но със снимките от началото и края останах много приятно изненадана. Ще ги откриеш приложени по-долу. Много съм щастлива, че с лекота постигнах това което си бях поставила за цел. През бременността си качих 25-30 килограма, а година след раждането, когато започнах да тренирам с теб имах все още 15 килограма отгоре. Бях си поставила за цел да стана 55 кг. Малко след коледните празници го постигнах, но тогава доста се успокоих и почнах да се отпускам и да си позволявам да хапвам повече. В началото през Септември бях 70 кг, а в момента съм 56 кг. Ще ти приложа снимка и от лятото на 2020, за да добиеш представа от къде съм започнала. Изключително благодарна съм ти за твоя подход, за достъпността на информацията и тренировките и за всичко, което споделяш с нас. Бъди много здрава, обичана, обичаща и все така лъчезарна и зареждаща! Желая ти всичко, с което си помогнала на всяка от нас да се върне към теб в пъти по- големи количества!"

ВОДЕЩ НА ТРЕНИРОВКАТА

lecturer

МАРИНА ДЕКОВА

Фитнес треньор, специалист по хранене и сертифициран масажист

Аз съм Марина Декова! Имам зад гърба си над 11 години опит с треньорска дейност и онлайн коучинг. Работила съм с над 10,000 клиенти на живо и онлайн, участвала съм като треньор в единственото фитнес реалити у нас "Супер Промяна" и имам над 96% позитивни отзиви за своята работа.

Същината на професията ми е да мотивирам и вдъхновявам хора, които желаят да подобрят връзката със себе си чрез здравословно хранене, тренировки, движение и почивка чрез личния си пример и примера на моите последователи.

Понастоящем съм студент в магистърска програма "Храни, Хранене и Диететика" и като цяло не спирам да се самоусъвършенствам не само в сферата на спорта, храненето и движението, но и в сферата на Личностното развитие. Обожавам сливането с природата и приключенията в нейните обятия.

Моята мисия е да те вдъхновя да намериш баланса и да стъпиш на пътеката, която ще те отведе там, където заслужаваш да бъдеш - обичайки себе си в едно здраво и красиво тяло. Така ще бъдеш най-добрата версия на себе си и ще си позволиш да изпитваш наслада от тялото, духа и живота си!

Последни резултати

10000+

КЛИЕНТИ

10+

ПРОВЕДЕНИ ИЗДАНИЯ

11 години+

ОПИТ

КАКВО ЩЕ ТИ Е НЕОБХОДИМО ЗА ТРЕНИРОВКИТЕ?

✔️ Устройство (телефон/компютър/телевизор), на който да пуснете тренировките на живо или на запис
✔️ Удобна тренировъчна постелка
✔️ Удобен екип за трениране. Лично аз тренирам боса и виждам големи предимства в това, а именно по-голяма мобилност в глезените, по-голяма мозъчна връзка с мускули, стави и сухожилия, по-добър баланс
✔️ Две гирички от 2-3 кг. или две бутилки с вода
✔️ Дълга хавлиена кърпа или дълъг тренировъчен ластик

Аксесоари и козметика по желание, които използвам по време на предизвикателството са:

Антицелулитна серия Kräuterhof за гладка и стегната кожа:
➡️ Антицелулитна козметика Kräuterhof
Промокод за всички продукти от сайта Bionat -> MARINA10

✔️ Тренировъчни къси ластици за упражнения за дупе:
Лилав ластик за по-напреднали дами
Розов ластик за по-начинаещи дами
✔️ 8 кг. пудовка
✔️ Комплект дъмбели от 5 кг
✔️ Дълъг тренировъчен ластик за упражнения за раменен пояс, гърди и гръб
✔️ Силиконова вендуза за изглаждане на кожата и премахване на целулита


✔️ Код за отстъпка MARINA-15 
С този код се възползвате от 15% отстъпка на всички ненамалени продукти в сайта на BodyConstructor

 


Хранителни добавки за изчистване на целулит:

Leanea No1 - антицелулитен комплекс за по-стегната и гладка кожа
Leanea No2 - комплекс за лимфен дренаж за повече лекота и комфорт в краката

✔️Код за отстъпка MARINA10

С този код се възползвате от 10% отстъпка на всички ненамалени продукти в сайта на Celipharm

Вариации

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ

0лв.

Вземи напълно безплатно 55-минутна тренировка водена от Марина Декова за бедра и дупе!