МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

Дарителска кампания #teammarina

100лв.

Описание

Приятели, с най-голямо удоволствие ви съобщавам, че с общността на #teammarina, която включва 1 233 жени до момента, търсим своята финансова подкрепа от нашите фенове, последователи и съмишленици!

Ако харесвате това, което сме и което правим в нашата група, а именно - общност от жени със сходни цели, свързани с активния, здравословен и природосъобразен начин на живот, можете да ни подкрепите, както и когато желаете на следната банкова сметка:


BG54FINV91501017529833
“Предизвикателствата на Марина Декова ЕООД”
Основание: Дари тренировка

Събраните средства използвам в подкрепа на жените от общността на #teammarinа, свързано с активния, здравословен и природосъобразен начин на живот. 

 

Жените от общността #teammarina получават придобивки свързани с безплатни тренировки, безплатни участия в мои програми, ежедневна подкрепа и вдъхновение от мен и цялата група, обучения, видео материали от мен и специалисти в различни области, безплатни хранителни добавки, козметика, козметични процедури, откриване на нови работни места, фотосесии и всичко, което е необходимо за поддържане на външния вид и вътрешната хармония на една жена.

Благодаря на всички, които се включиха до момента със своите дарения! Прекрасни сте! 

И помнете, че когато човек инвестира в щастието и развитието на една жена, Бог връща инвестицията десетократно! Проста математика. Колкото повече, толкова повече. :D

Благодаря за доверието и съпричастността на всички мъже, жени и деца!

Заедно сме по-силни.

Средствата са официални и са вписани в Общите Условия на сайта www.marinadekova.com

П.П. Можете да използвате формата на сайта за плащане, а може и да преведете сума на посочената банкова сметка, която не е включена като опция.

При необходимост мога да издам договор за дарение.

ВОДЕЩ НА ИНИЦИАТИВАТА

lecturer

Марина Декова

Фитнес треньор, специалист по хранене и вдъхновител

Аз съм Марина Декова! Имам зад гърба си над 11 години опит с треньорска дейност и онлайн коучинг. Работила съм с над 10,000 клиенти на живо и онлайн, участвала съм като треньор в единственото фитнес реалити у нас "Супер Промяна" и имам над 96% позитивни отзиви за своята работа.


Същината на професията ми е да мотивирам и вдъхновявам хора, които желаят да подобрят връзката със себе си чрез здравословно хранене, тренировки, движение и почивка чрез личния си пример и примера на моите последователи.


Понастоящем съм студент в магистърска програма "Храни, Хранене и Диететика" и като цяло не спирам да се самоусъвършенствам не само в сферата на спорта, храненето и движението, но и в сферата на Личностното развитие. Обожавам сливането с природата и приключенията в нейните обятия.


Моята мисия е да те вдъхновя да намериш баланса и да стъпиш на пътеката, която ще те отведе там, където заслужаваш да бъдеш - обичайки себе си в едно здраво и красиво тяло. Така ще бъдеш най-добрата версия на себе си и ще си позволиш да изпитваш наслада от тялото, духа и живота си!

Вариации

Дари 100лв.

100лв.

Дари 200лв.

200лв.

Дари 500лв.

500лв.

Дари 1 000лв.

1000лв.

Дари 2 000лв.

2000лв.

Дари 5 000лв.

5000лв.

Дари 10 000лв.

10000лв.