МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

Сияйна кожа и размер надолу 8-седмично предизвикателство със Силвия Недева

599лв.

Описание

Силвия Недева е абсолютен вдъхновител за мъже, жени и деца. Стъпва по пътеката на здравословния и активен начин на живот преди 22 години. Науката за хранене се превръща в нейната най-голяма страст. Непрекъснато трупа нови знания, надгражда ги и ги прилага, като вижда резултатите не само при себе си, но и при всички хора, обърнали се към нея за помощ, подкрепа и промяна. 

По пътя към търсенето на истината за храната и здравето тя се разболява от подостър тиреоидит - възпаление на щитовидната жлеза. Болест, която Силвия успява да преодолее само с хранене и без прием на медикаменти. Това е поредното силно доказателство за нея, че е на прав път . 

Оттогава тя още по-целенасочено се занимава с природосъобразен начин на живот, което я отвежда до много интересни факти и открития, свързани с храните и влиянието им върху здравето и тялото, които са непопулярни сред масовото разбиране - кое е здравословно и нездравословно.

Силвия се превръща във вдъхновител за хора, научили нейната история, които страдат от подобно или същото заболяване, които вярват че храната има значение за състоянието им. Наред с тях към нея се обръщат и хора, които просто са решили да постъпят правилно и превантивно да променят мисленето, нагласите и навиците си по пътеката на здравето.

Поканих Силвия да създаде 8-седмична програма "Сияйна кожа и размер надолу”, знаейки за ефекта на храната върху кожата, не само върху килограмите. 

СТАРТ - 06.06.2022


Всички знаем, че състоянието на кожата издава здравословното състояние на човек. Външната Красота е свързана с вътрешното състояние на органите. Именно поради тази причина помолих Силвия да разработи една 8-седмична програма, с която да помогне на всички, които биха искали да направят промени и надградят стила си на хранене, с насоченост - подобряване състоянието на кожата и избистряне на тена, изхвърляне на задържана вода и намаляване на обиколките.

👉🏼 Какво включва програмата?

✔️ 16 коучинг видеа с включвания на живо с продължителност 1 час, които ще имат запис, валиден за период от 16 седмици

✔️ Подробни насоки за следване на програмата

✔️ Три фази на програмата: подготовка, същинска част и излизане

✔️ Авторски рецепти на Силвия Недева, които са откривани и преработвани в неин личен стил, с внимание към природосъобразните закони. Държа да подчертая, че тези рецепти не са излизали до момента в интернет пространството и са различни от това, което споделям в „DupeFIT4"


👉🏼 Какво да очаквате?

✔️ Сияйна кожа - избистряне на тена

✔️ Отслабване размер надолу в килограмите

✔️ Знания, които остават за цял живот

✔️ Много мотивация и вдъхновение от цялата група - груповата динамика увеличава в пъти мотивацията и резултатите

✔️ Ежедневна онлайн комуникация, вдъхновение и подкрепа във VIBER VIP група, в която членуват единствено хора, платили тази програма


Разбира се, че има награди за най-добри резултати! Предизвикателството на Силвия Недева - "Сийяна кожа и размер надолу", заедно с 8-седмичното предизвикателство на Марина Декова - dupeFIT4 ще наградят три момичета за най-добри резултати.

Първо място: Парична награда от 750 лв.

Второ място: Безплатно участие в предизвикателство по избор.

Трето място: Изненада!

 
Допълнителна информация:

За да имаме сияйна кожа, е необходимо да имаме не само правилно приемане на здравословна храна, но и регулярно качествено и ефективно отделяне на отпадъчните продукти. Обикновено хората свързват последното с работата на дебелото черво, но всъщност истината е, че процесът по вътреклетъчно детоксикиране е изключително важен, също колкото е и на дебелото черво.

Всички вярваме, че с годините е нормално да се чувстваме изморени и да остаряваме видимо, в т.ч. и кожата. Истината е точно обратното - човешкият организъм не е програмиран да грохва, остарява, да се разболява и да забавя ритъм след 40, 50, 60 години. Ако това се случва, то е защото не е имало внимание към процеса на вътреклетъчна детоксикация. Отпадъците в клетките ни са тези, които ни лишават от жизненост, които ни разболяват хронично и трайно! Знаете ли какво са митохондриите? Това са важни органи в клетките, които създават енергията ни за всички дейности. Само си представете процеса: хранителните вещества от консумираната храна и вдишвания кислород се пренасят до митихондриите в клетките, където се преобразуват в енергия. Ако клетките са в добро здраве - митохондриите работят, ако не са в добро - митохондриите не работят! Клетките трябва да се чистят! Но как? Лесно! Като имаме предвид как отделните вещества влияят и имат отношение към трупането на повече отпадни продукти, отколкото има капацитет клетката да изчисти и отдели!

Затова именно тази програма е насочена към всеки, който иска да се погрижи, чрез промяна в храненето, за да се случи това! Чрез нея ще се активират собствените сили и ресурси за вътреклетъчна детоксикация чрез правилно хранене и приготвяне на храна, запазвайки ензимите в нея! Резултатът: кожата и артериите стават еластични, костите - силни, кръвта - здрава, а дебелото черво - розово и чисто!

Програмата стъпва на базата на резултати и изводи от дългогодишни проучвания и изследвания на лекари - хирурзи, гастроентеролози, кардиолози и др., които работят с пациенти и имат възможност да наблюдават отражението на храните върху техните черва, сърдечно-съдова система и т.н.
Не е тайна, че ежедневната консумация на животински продукти, на рафинирани храни и на млечни продукти, създават най-големите количества отпадъчни продукти! Но консумирани правилно като количество и комбинация, те може само да помогнат за състоянието на човек! Затова в програмата ще ги има, за тези от вас, които ги консумират. За тези, които не ги - ще има богат избор от други възможности!

Накратко за програмата:
✔️ няма да има воден пост или дни само на вода!
✔️ няма да има дни само на плодове, чай, мед !
✔️ няма да има дни само с монохранене
✔️ ще има три фази : въвеждаща за 2 седмици, същинска за 4 седмици и извеждаща - за 2 седмици.
✔️ ще има временно запазване на съществуващите хранения на всеки участник за първите дни, но ще се въвеждат нови правила и храни
✔️ ще има нови методи на приготвяне на храна, при определени комбинации между различните групи храни
✔️ разпределението на групите храни като съотношение в 4те седмици от същинската фаза ще бъде 90 % растителна веган храна (варива, зърнени, плодове, зеленчуци, ядки, семена, зеленолистни) към 10 % животинска храна.
✔️ ще има разнообразно ХРАНЕНЕ с подробно разписани менюта - по дни за периода от 4 седмици
✔️ по време на въвеждащата и извеждащата фаза ще има рецепти, заместващи продукти, които ще отпадат постепенно.

Повече за самата програма и за това как можем само с хранене да държим клетките и органите си здрави и млади, а така и да изглеждаме по-млади, ще научите по време на видеата на живо и разговорите със Силвия по време на програмата!


Като начало, във видеата по-долу, може да се запознаете със Силвия, както и да получите полезни съвети и информация:А ето и първата лекция, която беше безплатна за всички и която постави началото на програмата "Сияйна кожа и размер надолу":

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА ПРОГРАМАТА?

icon

За всяка дама, която отдавна иска да започне своята трайна трансформация към едно по-красиво и стегнато тяло

icon

За раждали или кърмещи жени, както и за жени със слаб тренировъчен опит

icon

За всяка дама, която се чувства обездвижена и иска да повиши тонуса и енергията си през деня

ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

icon
"Силвия е дама, която тотално преобърна живота ми. С нейна помощ и съвети успях да излекувам алергиите си и трайно да сваля 10кг."

ВОДЕЩ НА ПРОГРАМАТА

lecturer

Силвия Недева

Силвия е завършила магистър по "Европейски отношения" и бакалавър по "Приложна лингвистика с английски и френски език". Професионално се занимава с управление на проекти и на финансови механизми. Това е правила цял живот.

Хобито си практикува вече 22 години в сферата на Нутрициологията. Фокусирана е в търсенето на истината за храненето и за човешкото тяло - как функционира, как се справя с предизвикателствата на природата, как се храни.

Започва да се храни в този природосъобразен стил на хранене преди 11 години, като преди това е имала подобен стил, но с повече консумация на рибни и морски продукти, и с малко по-ниска консумация на варива и зърнени.
В живота си е имала период, през който е практикувала суровоядство. През 2011г й откриват заболяване на щитовидната жлеза, а именно - подостър тиреоидит. Всъщност чрез суровоядството успява да овладее възпалението на жлезата без никакви лекарства. За около 2 месеца всички кръвни показатели се връщат в норма, като преди това същите са били толкова зле, че се е налагала хоспитализация.

Днес Силвия е пределно мотивирана да научи близките си и онези, които се нуждаят от вярна посока, че всичко, което приемаме в тялото си, дава своя положителен или отрицателен резултат. По тази причина трябва да се храним така, че да снабдяваме организма си със сила, енергия и здраве, като следваме природосъобразния начин на живот. Силвия вярва, че мотивацията на човек да се храни здравословно трябва да е обвързана с превенцията.

Вариации

СТАНДАРТНА РЕГИСТРАЦИЯ

599лв.