МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител
Дни
Часа
Минути
Секунди

dupeFIT 5 8-седмично предизвикателство с Марина Декова

299лв. 239лв.

Описание

Здравейте, dupeFIT-ки! ‌🍑

Няма какво да го бавим! Докато дупетата още ни парят от последните тренировки в предизвикателството „dupeFIT 4”, предлагам да се възползваме, че сме загрели и да започваме с „dupeFIT 5”!

Разбира се, нашето общество, което вече не е никак малко, приема с отворени обятия нови попълнения, с които да се зареждаме взаимно и да се мотивираме!

Защото истината е, мили ми момичета, че без вас нямаше да стигна дотук - във физически, психически и всякакъв аспект!

А тези от вас, които все още се колебаят и нямат опит в тренировките със собствено тегло, могат да направят първата крачка към промяната с тренировки на запис от ниво начинаещи в dupeFIT 4. Изключително много държа на правилната техника, затова е необходимо всяка една дама без опит да премине първо през това ниво, тъй като там давам подробна информация и насоки за коректното изпълнение на упражненията.

Неслучайно въведох различни нива в предизвикателствата, тъй като всяка една отделна тренировка надгражда предходните. Същият принцип е и с нивата - за да стигнете до ниво “Напреднали” е необходимо да натрупате опит в нива “Начинаещи” и “Средно-напреднали”, да усвоите правилна техника при упражненията и да изградите здрави невронни връзки. 

Всичко това се случва постепенно. Факторът “време” е от изключително значение за постигането на добри резултати във всеки един аспект от живота ни - образование, професионален път, здравословен начин на живот и пр. При всеки човек е индивидуално, но пък груповата динамика в нашите тренировки определено помага, както и повторението. Повторението е майка на знанието, казват, а аз бих допълнила - майка е и на невронните връзки. :)

За тях говоря постоянно, което, изглежда, все повече дава резултат и при момичетата от #teammarina. А това може да ме прави само и единствено много щастлива и благодарна!

За тях споделям и във видеото с въпроси и отговори, свързани с предизвикателството „dupeFIT 4

 


СТАРТ - 01.10.2022

Имаме 8 седмици, в които ще трупаме тренировъчен опит, ще подобряваме техниката, ще поддържаме фасцията здрава, ще изграждаме още и още невронни връзки, докато тялото и ума заработят в пълна хармония!

След всяка тренировка ще има запис, достъпен за период от 16 седмици!

Фокусът ще е главно върху намаляване обиколката на бедрата и изглаждане на кожата, но ще засягаме и всички останали части на тялото, като всеки път ще акцентираме върху различна част - дупе, брич, бедра, паласки, корем, гърди, гръб и ръце.

👉🏼 Какви резултати можем да очакваме?
✔️ Научаване на правилната техника на упражненията
✔️ Намаляване обиколката на бедрата
✔️ Стегнат и издължен вид на крайниците
✔️ Изглаждане на кожата и намаляване на целулита
✔️ Повдигане и стягане на дупето 🍑
✔️ Плоско коремче и лекота в храносмилателната система
✔️ Стегната горна част на тялото с оформени рамене, ръце, бюст и гръб
✔️ Намаляване на излишното тегло
✔️ Пълна хармония с тялото
✔️ Изграждане на нови полезни навици
✔️ Връзка с тялото, неговите истински нужди и повече разбиране за емоциите ни

👉🏼 Какво включва програмата?
✔️ Тренировки на живо с предоставен запис, провеждани под егидата на треньор, в случая - Марина Декова, с дългогодишен опит в работата с клиенти
✔️ Наръчник за здравословен и активен начин на живот с домашни упражнения и практики, които целят изграждане на нови невронни пътища с цел хармония между дух, душа и тяло
✔️ Подробни насоки за следване на програмата
✔️ Авторски рецепти на Марина Декова и обществото на #teammarina
✔️ Достъп до тайно VIBER общество, където жени, подкрепят и вдъхновяват други жени със специален съпорт от Марина Декова и нейния екип

Ако искате да разберете какво представлява предизвикателството в действителност и как може да ви промени живота, можете да чуете разказа на победителката от dupeFIT 4 в YouTube и Spotify.И какво е едно предизвикателство без награди! Не един, а цели трима печеливши, които ще се радват освен на най-добрите резултати, а и на заслужена награда! :)

Първо място: 1000 лв. парична награда

Второ място: Безплатно участие в предизвикателство по избор

Трето място: Кутия "Обичам и се грижа за себе си" с добавки и мазила, подкрепящи женското здраве и гладката кожа

Тренировките се провеждат на живо в платформата ZOOM, след което получавате достъп до запис в специална VIBER група, където ще се проведе и самото предизвикателство. Записите са валидни за период от 16 седмици.

Линкове към VIBER групите ще получите на електронната си поща след направено плащане. Ако в нито една папка (inbox/spam/junk/archieve/рекламни) не откривате писмото, ми пишете на ask@marinadekova.com


Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА ПРОГРАМАТА?

icon

За всяка дама, която отдавна иска да започне своята трайна трансформация към едно по-красиво и стегнато тяло

icon

За раждали или кърмещи жени, както и за жени със слаб тренировъчен опит

icon

За всяка дама, която се чувства обездвижена и иска да повиши тонуса и енергията си през деня

МОИТЕ КЛИЕНТИ

icon
Грижата за себе си е другото нещо, което ме подтиква да съм все по-активна. За мен тя идва предимно отвътре-навън. Ако си болен или физически не се чувстваш добре, колкото и да полагаш външни грижи (тук включвам козметични процедури всякакъв вид), то през очите на човек си личи че нещо не е ок. Ако обаче вътрешния ти свят е хармоничен(макар че е трудно постижимо), ако тялото ти се движи ( тренировката свързана с нуждите на тялото и не претоварва до изнемогване) - то тогава очите на човек са едни блестящи, усмивката е по-искрена и топла. Някакси по-друг ставаш. Пък ако може и да се комбинират външни +вътрешни грижи за Цялото на човек, тогава пък настава страшна еуфория. Ама тренировките с теб са точно такива. Учат ни не само на правилно и осъзнато движение. Учат ни на правилно и осъзнато хранене. И как да комбинираме това с приятни други процедури. И всичко това в баланс. Това все още трудно се намира само от един човек, в случая треньор. Така че за мен всяка минута прекарана в компанията на дамите в групата +треньора (къде без теб), макар и виртуално, е много ценна.
icon
През предизвикателството dupefit мислех, че нищо не съм постигнала и нямам никакъв прогрес, но със снимките от началото и края останах много приятно изненадана. Ще ги откриеш приложени по-долу. Много съм щастлива, че с лекота постигнах това което си бях поставила за цел. През бременността си качих 25-30 килограма, а година след раждането, когато започнах да тренирам с теб имах все още 15 килограма отгоре. Бях си поставила за цел да стана 55 кг. Малко след коледните празници го постигнах, но тогава доста се успокоих и почнах да се отпускам и да си позволявам да хапвам повече. В началото през Септември бях 70 кг, а в момента съм 56 кг. Ще ти приложа снимка и от лятото на 2020, за да добиеш представа от къде съм започнала. Изключително благодарна съм ти за твоя подход, за достъпността на информацията и тренировките и за всичко, което споделяш с нас. Бъди много здрава, обичана, обичаща и все така лъчезарна и зареждаща! Желая ти всичко, с което си помогнала на всяка от нас да се върне към теб в пъти по- големи количества!"

ВОДЕЩ НА ПРОГРАМАТА

lecturer

Марина Декова

Фитнес треньор, специалист по хранене и сертифициран масажист

Аз съм Марина Декова! Имам зад гърба си над 11 години опит с треньорска дейност и онлайн коучинг. Работила съм с над 6,000 клиенти на живо и онлайн, участвала съм като треньор в единственото фитнес реалити у нас "Супер Промяна" и имам над 96% позитивни отзиви за своята работа.

Същината на професията ми е да мотивирам и вдъхновявам хора, които желаят да подобрят връзката със себе си чрез здравословно хранене, тренировки, движение и почивка чрез личния си пример и примера на моите последователи.

Понастоящем съм студент в магистърска програма "Храни, Хранене и Диететика" и като цяло не спирам да се самоусъвършенствам не само в сферата на спорта, храненето и движението, но и в сферата на Личностното развитие. Обожавам сливането с природата и приключенията в нейните обятия.

Моята мисия е да те вдъхновя да намериш баланса и да стъпиш на пътеката, която ще те отведе там, където заслужаваш да бъдеш - обичайки себе си в едно здраво и красиво тяло. Така ще бъдеш най-добрата версия на себе си и ще си позволиш да изпитваш наслада от тялото, духа и живота си!

КАКВО ЩЕ ТИ Е НЕОБХОДИМО ЗА ТРЕНИРОВКИТЕ?

✔️ Устройство (телефон/компютър/телевизор), на който да пуснете тренировките на живо или на запис
✔️ Удобна тренировъчна постелка
✔️ Удобен екип за трениране. Лично аз тренирам боса и виждам големи предимства в това, а именно по-голяма мобилност в глезените, по-голяма мозъчна връзка с мускули, стави и сухожилия, по-добър баланс
✔️ Две гирички от 2-3 кг. или две бутилки с вода
✔️ Дълга хавлиена кърпа или дълъг тренировъчен ластик

Аксесоари и козметика по желание, които използвам по време на предизвикателството са:

Антицелулитна серия Kräuterhof за гладка и стегната кожа:
➡️ Антицелулитна козметика Kräuterhof
Промокод за всички продукти от сайта bionat.bg -> MARINA10
✔️ Тренировъчни къси ластици за упражнения за дупе:
Лилав ластик за по-напреднали дами
Розов ластик за по-начинаещи дами
✔️ 8 кг. пудовка
✔️ Комплект дъмбели от 5 кг
✔️ Дълъг тренировъчен ластик за упражнения за раменен пояс, гърди и гръб
✔️ Силиконова вендуза за изглаждане на кожата и премахване на целулита


✔️ Код за отстъпка MARINA10
С този код се възползвате от 10% отстъпка на всички ненамалени продукти в сайта на Body Goals club.

✔️ Код за отстъпка MARINA-15
С този код се възползвате от 15% отстъпка на всички ненамалени продукти в сайта на Body Constructor.Хранителни добавки за изчистване на целулит:

Leanea No1 - антицелулитен комплекс за по-стегната и гладка кожа
Leanea No2 - комплекс за лимфен дренаж за повече лекота и комфорт в краката

✔️Код за отстъпка MARINA10

С този код се възползвате от 10% отстъпка на всички ненамалени продукти в сайта на Celipharm

Вариации

Начинаещи 1 „dupeFIT 5"

239лв.

Пакет "Начинаещи 1"  включва тренировки изцяло на запис, с продължителност 30 минути.

Това ниво е за дами, които нямат опит с тренировките със собствено тегло, нямат умения свързани с правилната техника на изпълнение, наскоро са раждали, водят обездвижен начин на живот или са с наднормено тегло.

Програмата цели да изгради правилните невронни връзки, които да създадат връзката между мозъка и мускула.


След 26.09.2022 цената се вдига с 20%.

Начинаещи 2 „dupeFIT 5"

239лв.

Това ниво е подходящо за начинаещи дами, които са минали "Начинаещи" ниво 1 и имат вече известни познания в упражненията със собствено тегло и правилна техника на упражнения.

Пакет "Начинаещи 2" включва 2 тренировки на седмица. Тренировките се провеждат на живо в ZOOM, като след това предоставям запис. Записите са валидни за период от 16 седмици.


График на тренировките:
- Неделя - 17:00 - продължителност 30 минути
- Сряда - 10:30 - продължителност 30 минути

Средно-напреднали

239лв.

Пакет "Средно-напреднали" включва 3 тренировки на седмица. Тренировките се провеждат на живо в ZOOM, като след това предоставям запис. Записите са валидни за период от 16 седмици.

Това ниво включва тренировки за опитни дами, които вече имат изградени невронни връзки между мускула и мозъка, и могат ефективно да натоварват цялото си тяло по-продължително време чрез физически упражнения. Имат сила и издръжливост на добро ниво.


График на тренировките:
- понеделник - 09:30 - продължителност 40 минути
- сряда - 09:30 - продължителност 40 минути
- неделя - 18:00 - продължителност 55 минути

След 26.09.2022 цената се вдига с 20%.

Напреднали

239лв.

Пакет "Напреднали" включва 3 тренировки на седмица. Тренировки се провеждат на живо в ZOOM, като след това се предоставя запис. Записите са валидни за период от 16 седмици.

Това са тренировки за опитни дами, които тренират с Марина повече от 2 години. Тренировките са с висок интензитет, тук най-малко се говори за техника, защото дамите са на високо ниво и акцентираме върху изграждане на сила и издръжливост.

График на тренировките:
- вторник - 18:30 - продължителност 55 минути
- четвъртък - 18:30 - продължителност 55 минути
- неделя - 18:00 - продължителност 55 минути

След 26.09.2022 цената се вдига с 20%.

Комбинация Начинаещи 2 + Средно-напреднали

299лв.

Тази комбинация Начинаещи 2 + Средно-напреднали е за начинаещи дами, които вече имат усвоена техника за базисните упражнения и искат да ускорят процеса, като увеличат броя на тренировките и натоварването. Включени са 5 тренировки на седмица.

След 26.09.2022 цената се вдига с 20%.

Комбинация Средно-напреднали + Напреднали

299лв.

Тази комбинация „Средно-напреднали + напреднали" е за напреднали дами, които вече имат опит с групите и тренировките на Марина Декова. Позволено е за жени, които са участнички от групата за напреднали. Включени са 5 тренировки на седмица.

След 26.09.2022 цената се вдига с 20%.

Комбинация Начинаещи 2 + Средно-напреднали + Напреднали

349лв.

Тази комбинация следва да бъде за най-амбициозните и активни дами - за които седмица, изпълнена с тренировки от всякакви нива и интензивност - е мечтаната седмица! :)
В този пакет има общо 7 тренировки:
В „Начинаещи" са две тренировки на седмица, в „Средно-напреднали" имате една тренировка на това ниво и една „напреднала" (тъй като всяка неделна тренировка е обща за средно-напреднали и напреднали)
След 26.09.2022 цената се вдига с 20%.