МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

Безплатно 7-дневно предизвикателство за по-добра стойка и свобода на движение

0лв.

Описание

Здравейте, приятели!

С голямо удоволствие ви приканвам да внесем промяна в иначе така напрегнатото си и заето ежедневие! 🤗

От 19-и септември, в продължение на 7 дни, ще се впуснем в предизвикателство за по-добра стойка и свобода на движение. То ще е абсолютно безплатно и колкото повече хора се съберем, толкова по-забавно, полезно и интересно ще е за всички ни!

Като рехабилитатор и треньор ежедневно се срещам с хора, които страдат предимно от проблеми на опорно-двигателния апарат (ОДА), причинени вследствие на заседяване и/или цялостно обездвижване в живота.

Една от много причини това предизвикателство да види бял свят е това, че искам да ти покажа колко лесно е да добавиш мобилност към своето ежедневие и колко важно е да създадеш flow (поток), който е уникален за твоето тяло.

👉🏼 Какво представлява 7-дневното предизвикателство?


✔️ 15-минутна тренировка за мобилност всеки ден за период от 7 дни.

Можеш да разбереш повече и във видеото с въпроси и отговори:
🎧 А може и да ни слушаш в Spotify

👉🏼 Какво печелиш от това 7-дневно предизвикателство?

✔️Намаляване риска от травми

✔️Увеличаване на силата

✔️Елегантно и красиво остаряване

👉🏼 Как мога да направя това предизвикателство по-лесно?

✔️Предварително изготвена тренировка за деня.

✔️Създаване на навик

Всеки един от вас, които четете това, е добре дошъл да се присъедини към групата! Тренировките, които ще се провеждат, са подходящи и за мъже, и за жени, така че - не се колебайте, аз и Марина ви очакваме! 

Ако все още не си сигурен, че това предизвикателство е за теб, опитай първата тренировка 👇

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА ПРОГРАМАТА?

icon

За всеки един, които прекарва по-голямата част от времето си пред компютъра или практикува друга професия, изискваща продължително седене на стол. В резултат на което изпитва скованост и болки в мускулите.

icon

За всеки един начинаещ или напреднал в тренировките, който иска да подобри подвижността и стабилността на ставите и тялото си.

icon

За всеки един, които желае да разнообрази начина, по който загрява преди тренировка или иска да добави здравословен навик към сутрешния си ритуал, който ще загрее, раздвижи и енергизира тялото.

ВОДЕЩ НА ПРОГРАМАТА

lecturer

Стелиян Игнатов

Рехабилитатор, треньор, кулинар

Казвам се Стелиян Игнатов. 


Движението винаги е било част от моето ежедневие. Дали под формата на неспирна игра в по-ранните си години или футбол, фитнес, преходи в планината, винаги съм изпитвал наслада от това да се изразявам чрез движение. Именно тази страст се превърна и в мой професионален път. Движението ме запозна с невероятни хора, пленени от същата страст, от които се учех и черпех знания. 


Имам 10 години опит в треньорската дейност и wellness услугите. През 2019 година се дипломирах успешно като медицински рехабилитатор. Опитът ми е свързан предимно с проблеми на опорно-двигателния апарат при хора със заседнал начин на живот, спортни травми и възстановяване след ортопедични операции, също така и с частни клиенти, които искат да се чувстват и движат свободно, без болки.


В допълнение, преминал съм различни курсове за допълнителна квалификация, които са ми помогнали да се превърна в личността, която съм днес и да обогатя знанията си в сферата на фитнес и wellness културата. Имам богат опит като СПА Терапевт в реномирани СПА центрове в България. Работил съм във висококвалифицирана фитнес зала като персонален треньор. Също така, бях част и от екипа на ВК Нефтохимик Бургас, с който станахме шампиони на България за сезон 2018/2019г. В момента работя по специалността си като рехабилитатор в частен център за рехабилитация.


“Движението е лекарството, което променя физическото, емоционалното и психическото състояние на човек.” 


Моята мисия е да ти предам това, което съм научил през цялото си житейско приключение до момента; да ти помогна да се свържеш с твоето тяло, така че да разбереш какво ти казва и да направиш положителна промяна, която да остане за дълго. Защо да правиш грешки, през които някой вече е минал? Така ще може много по-бързо да достигнеш до целта, която си поставил пред себе си. Няма по-голяма благодарност от това да виждам усмивките на хора, които се чувстват и живеят по-пълноценно. Такива, които вървят през живота си, изпълнени с енергия, движейки се с грация и без болка, преследвайки мечтите си в едно по-хармонично и лишено от стрес тяло.

Последни резултати

3000+

КЛИЕНТИ

96+

ОТЛИЧНИ ОТЗИВИ

8+

ОПИТ

КАКВО ЩЕ ТИ Е НЕОБХОДИМО ЗА ТРЕНИРОВКИТЕ?

✔️Устройство (телефон/компютър/телевизор), на който да пуснете тренировките на живо или на запис


✔️Удобна тренировъчна постелка


✔️Тенис топка


✔️Удобен екип за трениране. По време на упражненията е най-добре да сте боси. Така ще обърнем внимание и на ходилата, те също имат нужда от грижа :)

Вариации

Безплатно 7-дневно предизвикателство за по-добра стойка и свобода на движение

0лв.

Включи се сега напълно БЕЗПЛАТНО и създай нови и полезни навици, които ще те заредят с енергия, ще увеличат силата и издръжливостта ти и ще допринесат за едно щастливо дълголетие.