МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

Обичам и се грижа за себе си 2

69лв.

Описание

Приветствам ви, скъпи момичета, с добре дошли в новата година и най-вече в първото ни предизвикателство за 2023г. ❤️

Всяко начало трябва да е свежо и на чисто, а какъв по-хубав начин да поставим началото на новата година - в очакване на нейните изненади и приключения - от това да се погрижим за себе си и да си покажем колко се обичаме!

Ако през изминалата година сте изгубили връзката със себе си, оставили сте на заден план грижата за духа и тялото си, то сега е точният момент да започнете промяната отвътре, за да я видите и отвън. А аз съм тук, за да ви дам насоки как да се случи това!

Време е за второ издание на „Обичам и се грижа за себе си”! 😊

През 2021г. исках да си подарим един предколеден подарък с „Обичам и се грижа за себе си” част I, с който да положим основите на любовта към себе си, но сега е време за нова стъпка, ново начало и ново предизвикателство. Време е за надграждане! Да оставим всичко, от което няма да имаме нужда в старата година и да се подготвим за цялото изобилие на новата година.
Както вече споменах, най-напред трябва да погледнем навътре, в себе си, защото всеки един аспект от живота се повлиява от това какво отношение имаме към собственото си „Аз”, как се грижим за тялото и каква духовна храна приемаме - ако полагаме усилия за всичко това, то успехът и в работата, и в личния живот, няма да закъснее. С други думи - ще се учим да пускаме контрола по различни начини, както и къде е необходимо да го държим. 

 

Пример за грешна проява на пускане на контрола, освен алкохола и наркотиците, е емоционалното хранене, преяждането и зависимостта към храни, съдържащи захари и други съставки, които отделят допамин. Това е зловредна проява на пускане на контрола, ето защо с това предизвикателство бих искала да се научим как да го пускаме по начин, който е благоприятен и полезен за тялото ни. За съжаление, удоволствията и насладата са неща, които са ни били забранявани в миналото и имаме травми като срам, вина и страх на родово и подсъзнателно ниво. Не бива да чувствате вина, че чувствате вина, когато говорим за удоволствия. Нормално е да се изпитва вина, срам и страх, защото не сте вие виновни за тяхното възникване. Това се случва на планетарно ниво и част от еволюционното развитие на душата е да приеме тези чувства и да ги трансформираме в любов, радост и наслада.

 

Страхът от това да казваме “не” плюс желанието да бъдем добри, ни отнемат свободата. Ние ставаме заложници на чуждите очаквания.

Ето защо е изключително важно да се заземяваме - за да запазим женската си същност, себеусещането си и най-вече любовта към себе си. Когато казваме “не” на другите, казваме “да” на себе си.


Подготвила съм ви много интересни и полезни домашни, изцяло фокусирани върху вас самите, с които това заземяване може да бъде постигнато - малки стъпки всеки ден през следващите 14 дни.


Предвидила съм и 10 специално подбрани раздвижвания в рамките на 15-20 минути, като ще включим:

➤ упражнения за подобряване на стойката
➤ ритмични движения, които успокояват централната нервна система и образуват нови невронни връзки
➤ упражнения за подобряване на фасцията 

 

Тренировките не са подходящи за бременни дами, защото включваме доста упражнения за укрепване на коремно-поясната област, затова, от друга страна, тренировките са перфектни за раждали дами и такива, които искат да подобряват стойката си и кралската походка. 

 

Практиките обаче са подходящи за бременни, затова упражненията могат да бъдат запазени за правене след като дамата роди.

 

👉🏼 В програмата ще се учим:


✔️ къде са границите на нашите удоволствия
✔️ кога да държим и кога да пускаме контрола
✔️ на методи и практики за пускане на контрола
✔️ как да се наслаждаваме на телата си
✔️ на ежедневни тренировки за правилна стойка и кралска походка

👉🏼 Какво още ще получите?

➤ Женски практики за красота, младост и здраве;
➤ Записи на всяко проведено на живо раздвижване;
➤ Подобряване на връзката със себе си;
➤ Подкрепа във viber женско общество

През целия период на предизвикателството ще обменяме опит, мнения и ще си бъдем подкрепа в нашата Viber общност, където всеки е добре дошъл. Всеки член на обществото ползва специални отстъпки за предстоящи предизвикателства, както и от партньори, които подкрепят общността ни.

Обичай и почитай себе си, за да се радваш на щастлив и изобилен живот.

 

Ще ви очаквам! 🙏

 

П.П. Не забравяйте, че по време на почивка, ние изграждаме своите невронни връзки, подобно на растежа на мускулите. Ние растем и се развиваме, когато почиваме. Ако не си даваме необходимата почивка, животът и тялото ни може да ни заведат на място, което най-малкото искаме и няма да е изобщо по личен избор.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА ПРОГРАМАТА?

icon

За всяка дама, която желае да се научи как да почива пълноценно и как да изгражда нови невронни връзки в мозъка

icon

За жени, изгубили връзката със себе си, женската си същност и желанието да си доставят удоволствие

icon

За всяка дама, която се чувства обездвижена и иска да повиши тонуса и енергията си през деня

МОИТЕ КЛИЕНТИ

icon
„Грижата за себе си е другото нещо, което ме подтиква да съм все по-активна. За мен тя идва предимно отвътре-навън. Ако си болен или физически не се чувстваш добре, колкото и да полагаш външни грижи (тук включвам козметични процедури всякакъв вид), то през очите на човек си личи че нещо не е ок. Ако обаче вътрешния ти свят е хармоничен(макар че е трудно постижимо), ако тялото ти се движи ( тренировката свързана с нуждите на тялото и не претоварва до изнемогване) - то тогава очите на човек са едни блестящи, усмивката е по-искрена и топла. Някакси по-друг ставаш. Пък ако може и да се комбинират външни +вътрешни грижи за Цялото на човек, тогава пък настава страшна еуфория. Ама тренировките с теб са точно такива. Учат ни не само на правилно и осъзнато движение. Учат ни на правилно и осъзнато хранене. И как да комбинираме това с приятни други процедури. И всичко това в баланс. Това все още трудно се намира само от един човек, в случая треньор. Така че за мен всяка минута прекарана в компанията на дамите в групата +треньора (къде без теб), макар и виртуално, е много ценна."
icon
„Никога досега не бях усещала същността си като жена - да си отделям време само за себе си, да си доставям удоволствие по различни начини, като да си купя красива дреха или просто да остана цял ден вкъщи по пижама, без да се налага да изпитвам вина от това. Постепенно, с твоите насоки, Маринка, аз се научих. Научих се да бъда жена! И си отстоявам това изконно мое право! Цялата тази промяна вътре в мен се отрази и на живота ми като цяло - промених професионалния си път, поставих нови здравословни граници между мен и хората около мен, за да запазя себеусещането си и да мога да давам любов на себе си и на близките хора около мен. Безкрайно благодаря!"

ВОДЕЩ НА ПРОГРАМАТА

lecturer

Марина Декова

Фитнес треньор, специалист по хранене и сертифициран масажист

Аз съм Марина Декова! Имам зад гърба си над 13 години опит с треньорска дейност и онлайн коучинг. Работила съм с над 10,000 клиенти на живо и онлайн, участвала съм като треньор в единственото фитнес риалити у нас "Супер Промяна" и имам над 96% позитивни отзиви за своята работа.

Същината на професията ми е да мотивирам и вдъхновявам хора, които желаят да подобрят връзката със себе си чрез здравословно хранене, тренировки, движение и почивка чрез личния си пример и примера на моите последователи.

 

През последните няколко години отдадох голяма част от своето време на енергийните практики и връзката със себе си. Това са знания, натрупани с много обучения и личен опит, които с удоволствие искам да предам на жени по света.

Понастоящем съм студент в магистърска програма "Храни, Хранене и Диететика" и като цяло не спирам да се самоусъвършенствам не само в сферата на спорта, храненето и движението, но и в сферата на Личностното развитие. Обожавам сливането с природата и приключенията в нейните обятия.

Също така, в момента се обучавам по метода на Хипноза и Хипнотерапия към Българска Асоциация по Хипноза и Хипнотерапия, което помага на мен и моите клиенти да работим и на психическо ниво, с което да изградим здравословни навици с помощта на нашето подсъзнавано.

Моята мисия е да те вдъхновя да намериш баланса и да стъпиш на пътеката, която ще те отведе там, където заслужаваш да бъдеш - обичайки себе си в едно здраво и красиво тяло. Така ще бъдеш най-добрата версия на себе си и ще си позволиш да изпитваш наслада от тялото, духа и живота си!

Последни резултати

10 000+

КЛИЕНТИ

15+

ПРОВЕДЕНИ ПРОГРАМИ

12 години+

ОПИТ

КАКВО ЩЕ ТИ Е НЕОБХОДИМО ЗА ТРЕНИРОВКИТЕ?

✔️ Устройство (телефон/компютър/телевизор), на което да пуснете тренировките на живо или на запис
✔️ Удобна тренировъчна постелка
✔️ Удобен екип за трениране. Лично аз тренирам боса и виждам големи предимства в това, а именно - по-голяма мобилност в глезените, по-голяма мозъчна връзка с мускули, стави и сухожилия, по-добър баланс
✔️ Тенис топки

✔️ Обикновен колан с катарама

ВАРИАЦИИ - ЦЕНИ

СТАНДАРТНА РЕГИСТРАЦИЯ

69лв.

Включи се във второто издание на едно пътешествие към себе си, където ще се научиш не само на правилна стойка и ежедневни раздвижвания, но и на любов към себе си чрез женски практики и още много малки тайни, с които да сме едни щастливи и удовлетворени жени, преживяващи себе си чрез тялото и живота.

ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР

69лв.

Зарадвай близък човек, като му направиш един много личен и ценен подарък, а именно - да премине през 14-дневна промяна.

14 дни - упражнения, домашни, тренировки, женски практики, ценни съвети и възможност да бъде част от една прекрасна женска общност, която ще засили високите вибрации и позитивната енергия.