МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

Работа със сянката - практически уебинар

19,9лв.

Описание

👋🏻Тази седмица стартира второто издание на Обичам и се грижа за себе си. Моя авторска и любима програма, която чудесно допълва останалите програми в сайта, тъй като пътешествието в нея е по-насочено навътре към самите нас - към нашите мечти, копнежи, страхове и вътрешни саботьори.

Преди няколко дни се сетих за едно любимо упражнение, което неведнъж съм правила под егидата на психолог и което дава много ценна информация за нашите граници, ограничаващи вярвания и къде имаме скрит потенциал. 🎁

Упражнението е следното:

 

Напишете:

👉 10 качества, които харесвате и уважавате в себе си във физически план
👉 10 качества, които харесвате и уважавате в характера си
👉 5 качества, които не харесвате в себе си
👉 2-5 качества, които не харесвате като поведение у другите

В групата на програмата „Обичам и се грижа за себе си 2" момичетата споделиха много интересни и пълноценни отговори, и искрено благодаря за това, че това е толкова активна, будна и търсеща група! ❤️

Моята приятелка Дони се включи с разсъждения по темата с въпросното упражнение, защото тя като специалист и човек с опит, много точно може да нацели кой къде има скрит потенциал, за да интегрира своята тъмна страна, която работи на ниво подсъзнание. Ако не интегрираме сянката си, не сме цялостни личностни и е възможно да губим енергия, което, от своя страна, ни саботира да реализираме потенциала на душата си в този живот.

Именно така се зароди идеята за уебинар с Дони, която подробно да разгледа изложените казуси на живо, да ги анализира и най-вече да ви даде насоки как да разглеждате самите себе си и околните по този начин.

Уебинарът ще е напълно безплатен за всички участнички в Обичам и се грижа за себе си 2". За желаещи да гледат на живо или да получат запис след това (да, ще има запис!), можете да поръчате директно чрез бутона „Купи".

Очакваме ви в понеделник на 16.01.2023 в 11:00ч.! ❤️

ВОДЕЩ НА УЕБИНАРА

lecturer

Марина Декова

Фитнес треньор, специалист по хранене и сертифициран масажист

Аз съм Марина Декова! Имам зад гърба си над 13 години опит с треньорска дейност и онлайн коучинг. Работила съм с над 10,000 клиенти на живо и онлайн, участвала съм като треньор в единственото фитнес реалити у нас "Супер Промяна" и имам над 96% позитивни отзиви за своята работа.

Същината на професията ми е да мотивирам и вдъхновявам хора, които желаят да подобрят връзката със себе си чрез здравословно хранене, тренировки, движение и почивка чрез личния си пример и примера на моите последователи.

Понастоящем съм студент в магистърска програма "Храни, Хранене и Диететика" и като цяло не спирам да се самоусъвършенствам не само в сферата на спорта, храненето и движението, но и в сферата на Личностното развитие. Обожавам сливането с природата и приключенията в нейните обятия.

Също така, в момента се обучавам по метода на Хипноза и Хипнотерапия към Българска Асоциация по Хипноза и Хипнотерапия, което помага на мен и моите клиенти да работим и на психическо ниво, с което да изградим здравословни навици с помощта на нашето подсъзнавано.


Моята мисия е да те вдъхновя да намериш баланса и да стъпиш на пътеката, която ще те отведе там, където заслужаваш да бъдеш - обичайки себе си в едно здраво и красиво тяло. Така ще бъдеш най-добрата версия на себе си и ще си позволиш да изпитваш наслада от тялото, духа и живота си!

ВАРИАЦИИ - ЦЕНИ

СТАНДАРТНА РЕГИСТРАЦИЯ

19,9лв.

Тъй като излъчването на живо вече мина, наличен е запис, който ще ти бъде изпратен.