МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

MamaFIT - програма за бременни

249лв.

Описание

Здравейте, бъдещи майки, 🌸

Като начало бих искала да ви честитя прекрасната новина и да ви пожелая една лека и приятна бременност! ❤️🤰

След десетките запитвания, които получих през годините, с голямо удоволствие ви представям програма, специално разработена за бременни жени - „MamaFIT" 🦋

Когато самата аз бях бременна, въпреки че вече мина известно време от този период, за мен беше от изключително значение през цялото време да се чувствам добре, спокойна и здрава. Защото когато майката е такава - бебето също е!

За съжаление, не се говори достатъчно за важността от движението на бременната, някои дори отричат тренировките по време на този период, но истината е, че с добре подбрани упражнения и внимание към техниката и най-вече усещанията на жената, тези тренировки имат много повече позитиви, отколкото да лежим на дивана по цял ден и да се държим като болни.

Бременна жена и болна жена са две коренно различни неща! 😉

Разбира се, задължителна е консултацията с проследяващия лекар, както и неговото одобрение за физическата активност, тъй като всеки организъм се справя различно с това специфично положение, а именно - бременността! Но при една нормално протичаща бременност, без усложнения и с добри показатели, движението е здраве.

Също така, не трябва да се пренебрегва и храната, която е от съществено значение за развитието на плода, като съвсем не означава, че трябва да се храните като за двама, а по-скоро да се стараете да набавяте всички макро- и микронутриенти на себе си, следователно и на вашето бебе.

Съвместно с прекрасната Маргарита Манева създадохме тази програма с много любов и желание да ви помогнем да се чувствате по-енергични, по-щастливи и по-спокойни през този така специален период! 😍


Марги е сертифициран йога инструктор, занимавала се е почти цял живот с йога, а през 2014г. Се среща за първи път с Айенгар йога и това променя завинаги призванието ѝ, тъй като се посвещава изцяло на този стил йога, който  изисква сериозно обучение, строги изпитни критерии и взискателна методика. Айенгар йогата помага и на нея самата да преживее лека и активна бременност, без обичайните оплаквания. На току-що навършени 40 години ражда прекрасно и здраво бебе.

🎀 Целта на предстощите практики е:


📍адаптация на организма към настъпващите в него промени
📍създаване на пространство за растящото бебе
📍укрепване на гръбначния стълб
📍подпомагане отпускането на таза
📍подобряване на самочувствието на бъдещите майки

📍ритмични движения, които успокояват централната нервна система и образуват нови невронни връзки

 

Като сертифициран треньор в тази дисциплина смятам, че за бременната жена тези движения ще донесат изключително много ползи.

🎀 Ето и какво ще откриете в програмата:

📍 16 тренировки на запис за период от 1 година - 8 с мен и 8 с Марги
📍 Наръчник за щастлива и спокойна бременност

📍 Авторски утвърждения за спокойна бременност, леко раждане и бързо възстановяване 
📍 Достъп до затворена Viber общност с настоящи и бъдещи майки
📍 Подкрепа и съвети

Бременността е един от най-незабравимите и прекрасни периоди от живота на една жена! Дайте на себе си и бебето си цялата любов и грижа, на която сте способни! ❤️

 

Не забравяйте, че Вашият проследяващ лекар трябва да даде изричното си одобрение за практикуването на каквито и да било тренировки по време на бременност!


Линкове към VIBER групата ще получите на електронната си поща след направено плащане. Ако в нито една папка (inbox/spam/junk/archieve/рекламни) не откривате писмото, ми пишете на ask@marinadekova.com

 

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА ПРОГРАМАТА?

icon

За бременни жени, които желаят да се чувстват спокойни, уверени и добре в кожата си

icon

За бъдещи майки, които искат да допринесат за едно лесно и безпроблемно раждане

icon

За бременни жени, които имат нужда от раздвижване и активен начин на живот дори през този специален период

МОИТЕ КЛИЕНТИ

icon
„Здравейте, прекрасни момичета! Вече от два месеца съм мама на второто си дете - сладката Лора и искм да споделя за нейното раждане. ❤️ За мен това е второ нормално, абсолютно натурално раждане, без никакви упойки и каквито и да било медикаменти и стимулации. Накратко за първото раждане ... То премина изключително дълго, като продължителност, с много болка, разкъсвания, безброй шевове и много бавно и болезнено възстановяване (40 дни не можех да седна нормално). По това време, все още не бях открила Марина. С нея пътищата ни се пресякоха около година и половина след раждането. През втората половина на втората ми бременност правих практиките с Марина и Марги от MamaFit, винаги, когато се чувствах добре. Важно е да отбележа, че и преди да забременея имах много добра физическа подготовка от изданията на DupeFit. Уверено мога да кажа, че това ми помогна изключително много, както за леката бременност, поддържането на добрия тонус, така и за прекрасното и леко раждане. Самото раждане протече буквално неусетно. Силните и болезнени контракции бяха точно 1 час и с 3 напъна родих дъщеричката си. Имах само 4 шева, заради епизиотомията и се възстанових буквално за една седмица, което за мен беше ВЕЛИКО! Истиски благодарна съм на Марина, че е създала това невероятно общество, за знаинята, които предава и за професионализма й. Богатство е, че ни запозна с Марги, без която верояно нещата нямаше да преминат по този вълшебен начин. Благодаря, Маринка и Марги! ❤️ Успех на всички сегашни и бъдещи мами и вярвайте, че прекрасното раждане съществува! ?❤️?"
icon
„Привет Маринка, От доста време тренираме заедно под няколко форми , но винаги сме постигали целите, които сме поставяли заедно. И преди двете ми бременности и сега вярвам, че и след втората отново ще стигна там където се виждам с твоя помощ. Докато бях бременна с първото дете беше ми направила програма и за тренировки и за хранене. Чувствах се много добре, не съм се изморявала, не ми е тежало, не съм се чувствала гладна , качих си нормални килограми, които след като родих изчезнаха. Не съм боледувала по време на бременността, имунитета ми беше на високо ниво. С помощта на режима, тренировките и добавките, кожата ми беше достатъчно еластична да се прибере, без да се появят стрии или нещо друго. Нещо от което доста жени се притесняват след като родят, та дори и преди това. Хормоните ми също си бяха в абсолютен баланс преди и след раждане. Възстанових се доста бързо,(раждах секцио), което го отдавам на активността , което тялото ми е имало преди раждане. Новата програма ще е един огромен подарък за жените, поели това пътешествие. Да продължат да се чувстват добре в своето тяло, здрави,красиви,щастливи и готови да дарят тази енергия на своето очаквано бебе."

СЪЗДАТЕЛ НА ПРОГРАМАТА

lecturer

Марина Декова

Фитнес треньор, специалист по хранене и сертифициран масажист

Аз съм Марина Декова! Имам зад гърба си над 13 години опит с треньорска дейност с индивидуални клиенти, групи и онлайн коучинг. Работила съм с над 10,000 клиенти на живо и онлайн, участвала съм като треньор в единственото фитнес риалити у нас "Супер Промяна" и имам над 96% позитивни отзива за своята работа.

Същината на професията ми е да мотивирам и вдъхновявам хора, които желаят да подобрят връзката със себе си чрез здравословно хранене, тренировки, движение и почивка чрез личния си пример и примера на моите последователи.

Занимавам се активно с функционални тренировки и изграждане на правилна техника на упражненията през последните 15 години. Сертифицирана съм към "Фитнес Академия България", "N.A.F.A" , енергиен терапевт към международния треньор от Москва - Наталия Илюшко и “Основен курс по Хипноза” към Българска Асоциация по Хипноза и Хипнотерапия (БАХХ), което помага на мен и моите клиенти да подобрят качеството си на живот с помощта на подсъзнанието. В момента уча магистратура “Храни, хранене и диететика” в ПРОФ. Д-Р АСЕН ЗЛАТАРОВ" - БУРГАС.

Горд ученик съм на Маргарита Манева, която е сертифициран Айенгар йога инструктор.

Последни резултати

10 000+

КЛИЕНТИ

15+

ПРОВЕДЕНИ ПРОГРАМИ

12 години+

ОПИТ

КАКВО ЩЕ ТИ Е НЕОБХОДИМО ЗА ТРЕНИРОВКИТЕ?

✔️ Устройство (телефон/компютър/телевизор), на който да пуснете тренировките на живо или на запис
✔️ Удобна тренировъчна постелка
✔️ Удобен екип за трениране. Лично аз тренирам боса и виждам големи предимства в това, а именно по-голяма мобилност в глезените, по-голяма мозъчна връзка с мускули, стави и сухожилия, по-добър баланс
✔️ Колан за йога – може да бъде заместен евентуално с ластик за тренировки или по-дълъг не-еластичен шал
✔️ 2 блокчета – оптимално е да бъдат от дърво или корк, но и пластмасовите вършат чудесна работа; може да се заменят с по-дебели книги
✔️ Стол – в йога използваме специални столове, но вие може да ползвате какъвто имате, стига да има облегалка
✔️ 2 -3 одеала
✔️ болстер – може да бъде заменен с 2-3 сгънати одеала, по възможност твърди, може да се използва и достатъчно стабилна и устойчива възглавница от диван

✔️ 2 гирички по 2кг., които могат да се заменят с бутилки с вода

ВАРИАЦИИ - ЦЕНИ

СТАНДАРТНА РЕГИСТРАЦИЯ - mamaFIT 1

249лв.

Тренировките и практиките са на запис единствено. Валидността им е 1 година.