МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

Бедра Без Целулит 4

149лв.

Описание

Какво е началото на пролетта без любимото ни четвърто поредно издание на 14-дневното предизвикателство „Бедра без целулит"? 🌸

Да събудим гладката си кожа от зимен сън! 🍑

За никого не е тайна, че докато времето навън е мрачно и студено, ни се иска само да се сгушим на дивана на топло и да не мърдаме. 😁 Да, обаче докато се усетим и трябва да обуваме къси панталонки, бански и да показваме изящни бедра. Затова пролетта е чудесна възможност да се активизираме, да тонизираме посхванатите си тела, за да можем спокойно и със самочувствие да се насладим на лятото в една по-добра форма! 😍

Разбира се, всичко това ще се случва през призмата на любовта към себе си и чрез положителна нагласа. Само така резултатите, които ще постигнем в това предизвикателство, ще бъдат дългосрочни! ❤️

Програмата е подходяща за хора с опит, но също и за хора, които нямат опит, тъй като тренировките са насочени към раздвижване на лимфата и въздействие върху фасциалната система.


И какво е „Бедра без целулит" без моите незаменими помощници от Kräuterhof, създатели на немска козметика с високо съдържание на ефективни растителни екстракти и отново ще ползваме тяхната най-известна антицелулитна козметика за гладка и стегната кожа, включваща ексофлиант, серум, гел, а вече официално се радваме на най-новия им продукт от серията с лифтинг ефект за цялото тяло - антицелулитен фреш гел!

Неведнъж съм ги споменавала, те присъстват задължително в грижата за моето тяло и винаги оправдават очакванията ми!

В тази статия можете да научите повече за продуктите и тяхното действие, както и специални насоки за нанасяне, които съм дала, но, разбира се, ще ги обсъждаме и по време на предизвикателството, тъй като ще са задължителна част от рутината ни през предстоящите 14 дни. 👀

Всички ние ползваме промокод MARINA10, който може да се ползва както за антицелулитната серия, така и за други продукти от сайта на Bionat. В екипа имаме специалисти, на които смело можем да се доверим за съвети и насоки на тема козметика.

 


Кога започваме?

👉🏼 Програмата е на запис и може да бъде направена по всяко време

 

Какво включва програмата?

 

🦋 Специализирани тренировки за по-добър лимфен дренаж и въздействие на фасцията
🦋 Олекотен стил на хранене
🦋 Електронна книжка с примерни авторски рецепти 
🦋 Наръчник с план за действие за изглаждане на целулита
🦋 Календар с 14-дневното предизвикателство
🦋 Viber общество от жени със сходни цели, свързани със здравословния и активен начин на живот с много вдъхновение, смях и мотивация
🦋 Домашни практики за:
- бедра без целулит
- връзка с тялото
- здраве, младост и дълголетие

Това са практики и знания, които остават за цял живот.

🦋 8 тренировки на запис, водени от мен

 

⭐Всички тренировки ще имат записи, които ще бъдат достъпни за период от 1 година. 

Ако някой има казус, свързан с тренировките, нека ми пише на ask@marinadekova.com, за да обсъдим. 

⭐Програмата не е подходяща за бременни, но може да се изпълнява от кърмещи майки. 

 

👉🏼 Какви резултати можем да очакваме?

✔️ Намаляване обиколката на бедрата
✔️ Стегнат и издължен вид на крайниците
✔️ Изглаждане на кожата и намаляване на целулита
✔️ Повдигане и стягане на дупето 🍑
✔️ Плоско коремче и лекота в храносмилателната система
✔️ Стегната горна част на тялото с оформени рамене, ръце, бюст и гръб
✔️ Намаляване на излишното тегло
✔️ Изграждане на нови невронни връзки с цел пълна хармония с тялото
✔️ Много подкрепа от Марина, обществото и екипа, който стои зад всичко това

📩 Линкове към VIBER групите ще получите на електронната си поща - след направено плащане. Ако в нито една папка (inbox/spam/junk/archive/рекламни) не откривате писмото, ми пишете на ask@marinadekova.com. А ако имате други въпроси, отново можете да използвате електронната поща за контакт с мен.

Моля, ако правите банков превод или плащане чрез paypal, впишете 4-цифрения номер на заявката си в основание за плащане. Кодът ще получите в автоматично писмо след направена заявка.

 

🎀 Поеми по пътя на по-доброто си „Аз" още сега! 🎀

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА ПРОГРАМАТА?

icon

За всяка дама, която отдавна иска да започне своята трайна трансформация към едно по-красиво и стегнато тяло

icon

За раждали или кърмещи жени, както и за жени със слаб тренировъчен опит

icon

За всяка дама, която се чувства обездвижена и иска да повиши тонуса и енергията си през деня

МОИТЕ КЛИЕНТИ

icon
„Грижата за себе си е другото нещо, което ме подтиква да съм все по-активна. За мен тя идва предимно отвътре-навън. Ако си болен или физически не се чувстваш добре, колкото и да полагаш външни грижи (тук включвам козметични процедури всякакъв вид), то през очите на човек си личи че нещо не е ок. Ако обаче вътрешния ти свят е хармоничен(макар че е трудно постижимо), ако тялото ти се движи ( тренировката свързана с нуждите на тялото и не претоварва до изнемогване) - то тогава очите на човек са едни блестящи, усмивката е по-искрена и топла. Някакси по-друг ставаш. Пък ако може и да се комбинират външни +вътрешни грижи за Цялото на човек, тогава пък настава страшна еуфория. Ама тренировките с теб са точно такива. Учат ни не само на правилно и осъзнато движение. Учат ни на правилно и осъзнато хранене. И как да комбинираме това с приятни други процедури. И всичко това в баланс. Това все още трудно се намира само от един човек, в случая треньор. Така че за мен всяка минута прекарана в компанията на дамите в групата +треньора (къде без теб), макар и виртуално, е много ценна."
icon
„Първата ми мисъл беше, че 14 дни едва ли ще са достатъчно, за да видя промяната в тялото си, за която винаги съм мечтала. Е, оказа се, че не само че са достатъчно, но и близките и приятелите ми не вярват, че само 14 дни съм постигнала такива резултати. Замислих се какво би било, ако продължа с масажите, тренировките и режима, научени от Маринка. Речено - сторено! Днес продължавам да съм част от #teammarina и да надграждам умения и знания. Мечтая някой ден снимката вдясно да бъде „преди", а снимката „след" да е още по-различна в добра насока"

ВОДЕЩ НА ПРОГРАМАТА

lecturer

Марина Декова

Фитнес треньор, специалист по хранене и сертифициран масажист

Аз съм Марина Декова! Имам зад гърба си над 11 години опит с треньорска дейност и онлайн коучинг. Работила съм с над 10,000 клиенти на живо и онлайн, участвала съм като треньор в единственото фитнес реалити у нас "Супер Промяна" и имам над 96% позитивни отзиви за своята работа.

Същината на професията ми е да мотивирам и вдъхновявам хора, които желаят да подобрят връзката със себе си чрез здравословно хранене, тренировки, движение и почивка чрез личния си пример и примера на моите последователи.

Понастоящем съм студент в магистърска програма "Храни, Хранене и Диететика" и като цяло не спирам да се самоусъвършенствам не само в сферата на спорта, храненето и движението, но и в сферата на Личностното развитие. Обожавам сливането с природата и приключенията в нейните обятия.

Моята мисия е да те вдъхновя да намериш баланса и да стъпиш на пътеката, която ще те отведе там, където заслужаваш да бъдеш - обичайки себе си в едно здраво и красиво тяло. Така ще бъдеш най-добрата версия на себе си и ще си позволиш да изпитваш наслада от тялото, духа и живота си!

Последни резултати

10 000+

КЛИЕНТИ

15+

ПРОВЕДЕНИ ПРОГРАМИ

12 години+

ОПИТ

КАКВО ЩЕ ВИ Е НЕОБХОДИМО ЗА ТРЕНИРОВКИТЕ?

✔️ Устройство (телефон/компютър/телевизор), на който да пуснете тренировките на живо или на запис
✔️ Удобна тренировъчна постелка
✔️ Удобен екип за трениране. Лично аз тренирам боса и виждам големи предимства в това, а именно по-голяма мобилност в глезените, по-голяма мозъчна връзка с мускули, стави и сухожилия, по-добър баланс
✔️ Две гирички от 2-3 кг. или две бутилки с вода
✔️ Дълга хавлиена кърпа или дълъг тренировъчен ластик

Аксесоари и козметика по желание, които използвам по време на предизвикателството са:

Антицелулитна серия Kräuterhof за гладка и стегната кожа:
Антицелулитна козметика Kräuterhof

Силиконова вендуза за изглаждане на кожата и премахване на целулита
✔️ Тренировъчни къси ластици за упражнения за дупе:
Лилав ластик за по-напреднали дами
Розов ластик за по-начинаещи дами


✔️ Код за отстъпка MARINA10
С този код се възползвате от 10% отстъпка на всички ненамалени продукти в сайта на Body Goals club и на Bionat

Вариации

Стандартен Пакет

149лв.

ВИП Пакет

249лв.

С включена персонална тренировка с Марина Декова в рамките на 40 минути, проведена в Zoom.