МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител
Дни
Часа
Минути
Секунди

Пробуждане и женска трансформация чрез танц Мандала

199лв. 165лв.

Описание

Момичета, момичета, момичета! 🌸😍

От няколко години имах две мечти и неочаквано и двете се сбъднаха!

За никого не е тайна, че през октомври тази година изкарах две живи обучения под егидата на най-добрата международна треньорка Наталия Илюшко и вече с гордост мога да кажа, че съм сертифициран треньор по две енергийни практики, а именно:

🧘🏻‍♀️Пробуждане на Източника
💃🏻Танц Мандала

През последните няколко години активно практикувам енергийни практики, с цел засилване на женската енергия, и тези от вас, които са участници от двете издания на авторските ми програми Обичам и се грижа за себе си, са запознати с тези мои увлечения и колко много искам да предам тази опитност на колкото се може повече жени, за да открият радостта, хармонията и увереността в себе си. 🫶

☀️Това са много силно енергийни практики, които на този етап съм решила да бъдат запазени за нашите срещи на живо, като първото такова събитие ще се проведе на:

🗓️Дата: 20.01.2024
🕘Час: 09:00 - 13:00
📍Място: студио OM yoga в гр.София, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ 169 ет. 1, офис 120 (вляво от входа има магазин LIDL)


🔆Пробуждане на Източника

Пробуждане на Кундалини енергията”, „Пробуждане на Източника”, „Изчистване на матката” са все имена, с които се свързва тази енергийна практика.

Денят ни ще започне с нея, защото идеята на практиката е да изчистим канала на седемте ни чакри - както на физическо, така и на емоционално ниво.

Тялото ни има памет и всяка една жена има отпечатък - емоционални и физически блокажи, където се събират нашите травми (от детството) на личностно, но и на колективно ниво - от минали наши животи, но и от болката, която са изпитали нашите майки, баби и всички жени през вековете. Да, всичко това оставя отпечатък върху всяка една от нас, защото жените сме свързани и произлизаме от една утроба. 💜

Идеята на практиката е да изчистим тези емоционални и физически блокажи по нашия енергиен канал на седемте чакри, а след това с танц Мандала да продължим пътешествието си с разширяване и напълване.

💃🏻Танц Мандала

Танцът е една от най-женската и високоенергийна практика, която цели разширяване и хармонизиране на всички наши противоположности - и не само - мъжко и женско, минало и бъдеще, тъмна и светла страна, земно и небесно, петте елемента (земя, въздух, огън, вода и етер) и т.н. 

Ако с физическите упражнения и спорта тренираме нашето физическо тяло, то танцът Цветето на живота разширява и хармонизира всички наши 7 тела, които се свързват с нашите енергийни центрове/чакри:

1️⃣Физическото тяло

2️⃣Емоционалното тяло

3️⃣Менталното тяло

4️⃣Интуитивно/състрадателното тяло

5️⃣Волево/духовното тяло

6️⃣Душевното тяло

7️⃣Божественото тяло

🔎Интересен факт е, че на физическо ниво ни помага да подобрим стойката си, гъвкавостта на ставите си и да укрепнем тазовото дъно, като влияе благоприятно както на мускулатурата, така и на вътрешните органи в костния таз. Подобрява храносмилането и това се усеща веднага.

Това, от своя страна, подпомага производството на женски хормони и ни помага да преминаваме през различните етапи на възрастта си с лекота, приемане и разбиране, включително и менопауза.  

Танцът подпомага движението на лимфата и изчистването на паметта на фасцията, в която се събират нашите травми, болка, целулит, обиди, срам, страх и други емоции в ниските емоционални тонове. 

Физическото ни тяло заема 15% от всички наши тела. Може да е най-малко, но има най-голяма и отговорна задача и ако то не е в баланс и хармония, то всички останали тела страдат и не биха могли да се развият. 

Танцът Цветето на живота се основава на принципа и на самото “цвете на живота”🏵️, в съответствие със сакралната геометрия на човешкото тяло. Чрез тялото ние рисуваме осморки, вълни, кръгове и спирали, с което вдигаме енергията нагоре към Божественото, а след това я заземяваме и балансираме в нашите енергийни центрове.

Движенията, които правим с телата си са изключително нежни и хармонизират нашата женска енергия. 

Чрез танцът ние можем да посеем семената на нашите най-дълбоки мечти и цели, които ни помагат да достигнем до най-висшата ни земна същност и да живеем в съгласие и единодушие с най-съкровените копнежи и желания на нашата душа. 

Намеренията ни трябва да бъдат такива, че да подобряват качеството ни на живот, в съгласие с Вселенските закони, като може да са за любов, привличане на партньор в живота, професионално развитие, развитие на дарбите, здраве, семейство, пътешествия, пари, дом и всякакви материални блага, стройна фигура, младост, красота, енергия, пътувания, деца и т.н.

Как да се подготвите за:

• Пробуждане на Източника 

🎀Не се препоръчва приема на алкохол един ден преди, както и в деня на практиката
🎀Първата практика е добре да се направи на гладно или след консумация на леки храни като плодове, защото все пак ще се чистим
🎀Консумацията на твърде много вода, чай и кафе също не се препоръчва преди практиката, за да не възникне необходимостта от ходене до тоалетна по време на практиката
🎀Носете удобни спортни дрехи и топли чорапи
🎀В залата имаме на разположение постелки, но ако желаете, можете да си носите лична
🎀Вземете си дълъг шал или хавлия

• Танц Мандала

🎀Рокля или пола, която да стига до глезените
🎀Предмети за енергийно зареждане на олтара - бижута, пари, дебитни карти, талисмани, камъни, парфюми, червила, етерични масла, вода, ключове (на нов имот или кола)
Не се зарежда: електроника, часовници и кредитни карти
🎀Помислете си за намерение, за което бихте искали да танцувате
🎀Практиката може да се изпълнява по време на бременност и менструация


Противопоказания

⛔Всички заболявания на психиката

⛔Скорошна операция (по-малко от една година)

⛔Сърдечно-съдови заболявания

⛔Травма на гръбначния стълб

⛔Фрактури на тазовите кости и долните крайници

⛔Черепно-мозъчна травма

⛔Злокачествени и много големи миоми (при малки е допустимо)

⛔Бременност (противопоказно само при Пробуждане на Източника)

⛔Онкологични заболявания. 

🩸Практиките могат да се правят по време на менструация, но е необходимо да предупредите водещия, за да олекоти вашите движения. 

💌Ако имате въпроси, можете да се свържете с мен на ask@marinadekova.com за безплатни консултации. 

⏳Голяма част от местата са вече запълнени, така че побързайте да запазите своето място сега!

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩO СЪБИТИЕТО?

icon

За жени, които искат да преоткрият своята женска енергия и сила

icon

За жени, в търсене на наслада от живота и желаещи да разгърнат женския си потенциал

icon

За жени над 18 годишна възраст, които искат да възстановят баланса във всеки аспект от живота си

ВОДЕЩ НА СЪБИТИЕТО

lecturer

Марина Декова

Сертифициран масажист и треньор по енергийни практики, фитнес треньор и вдъхновител

Аз съм Марина Декова! Имам зад гърба си над 11 години опит с треньорска дейност и онлайн коучинг. Работила съм с над 10,000 клиенти на живо и онлайн, участвала съм като треньор в единственото фитнес реалити у нас "Супер Промяна" и имам над 96% позитивни отзиви за своята работа.

Същината на професията ми е да мотивирам и вдъхновявам хора, които желаят да подобрят връзката със себе си чрез здравословно хранене, тренировки, движение и почивка чрез личния си пример и примера на моите последователи.

Понастоящем съм студент в магистърска програма "Храни, Хранене и Диететика" и като цяло не спирам да се самоусъвършенствам не само в сферата на спорта, храненето и движението, но и в сферата на Личностното развитие. Обожавам сливането с природата и приключенията в нейните обятия.

Моята мисия е да ви вдъхновя да намерите баланса и да стъпите на пътеката, която ще ви отведе там, където заслужавате да бъдете - обичайки себе си в едно здраво и красиво тяло. Така ще бъдете най-добрата версия на себе си и ще си позволите да изпитвате наслада от тялото, духа и живота си!

Като майка и жена, преминала през този така специален период - бременността, смятам, че ще съм от полза за всички родили дами, които имат нужда от насоки и от подкрепа по пътя към възстановяването и влизането отново във форма, за да сте пълноценни жени на първо място, майки и любими.

А отскоро съм и сертифициран треньор по енергийни практики като Мандала танц, чрез които ще допринеса за душевния и физически баланс на всяка дама, която ми се довери.

Вариации

РАННА РЕГИСТРАЦИЯ

165лв.

Дата: 20.01.2024
Час: 09:00 - 13:00
Място: студио OM yoga в гр.София, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ 169 ет. 1, офис 120 (вляво от входа има магазин LIDL)

Цена за ранно записване до 31.12.2023г.

СТАНДАРТНА РЕГИСТРАЦИЯ

199лв.

Дата: 20.01.2024
Час: 09:00 - 13:00
Място: студио OM yoga в гр.София, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ 169 ет. 1, офис 120 (вляво от входа има магазин LIDL)