МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

Пробуждане на Източника
онлайн формат

99лв.

Описание

Жените, които практикуват енергийни практики, са оргазмични, по-лесно се справят със стреса, свързани са с телата и емоциите си, имат сийяна кожа, наслаждават се на по-голяма лекота и радост от живота, лесно преминават в различните етапи от своето развитие, живеят в потока на удоволствието, приемат се и се обичат.

За това ви каня на първото онлайн женско събитие, в което ще се учим как да пускаме лесно контрола в ежедневието си и ще чистим енергийния си канал на 7-те чакри, чрез любимата ми практика „Пробуждане на Източника".

Чрез пускането на контрола можем да се освободим от стрес, тревожни състояния и да вдигнем емоционалните си вибрации от такива с ниска честота - страх, срам, вина, гняв, тревога, в такива с висока - любов, радост, вяра, щастие, благодарност и други.

Кога пускаме контрола?


🚾 при ходене до 00
😴 сън или дълбока хипноза
💃🏻 свободен танц
⚡ енергийни практики
 Ο оргазъм
🤰 естествено раждане

 

С годините забравяме как да пускаме контрола и постоянно виреем в усещането за контрол. Телата ни забравят да се наслаждават, с което трупаме напрежение и изпадаме в неспособност да се освободим от него, с което казваме „здравей" на паник атаките и други физически неразположения, които настъпват в тялото от прекомерно големия натрупан стрес.

 

А кога държим контрола?

Да държим контрола ни прави ефективни човешки същества. Когато сме в състояние на контрол, ние успешно реализираме своя вътрешен творчески потенциал, като учим, четем, развиваме се, движим се, тренираме, храним се и работим.

🔆 Какво представлява практиката „Пробуждане на Източника"?


„Пробуждане на Кундалини енергията”, „Пробуждане на Източника”, „Изчистване на матката” са все имена, с които се свързва тази енергийна практика.

Идеята на практиката е да изчистим канала на седемте ни чакри - както на физическо, така и на емоционално ниво.

Тялото ни има памет и всяка една жена има отпечатък - емоционални и физически блокажи, където се събират нашите травми (от детството) на личностно, но и на колективно ниво - от минали наши животи, но и от болката, която са изпитали нашите майки, баби и всички жени през вековете. Да, всичко това оставя отпечатък върху всяка една от нас, защото жените сме свързани и произлизаме от една утроба. 💜

 


Противопоказания:

⛔ Всички заболявания на психиката
⛔ Сърдечно-съдови заболявания
⛔ Травма на гръбначния стълб
⛔ Фрактури на тазовите кости и долните крайници
⛔ Черепно-мозъчна травма
⛔ Злокачествени и много големи миоми (при малки е допустимо и има благоприятен ефект)
⛔ Бременност 
⛔ Онкологични заболявания.

🩸Практиките могат да се правят по време на менструация, но е необходимо да предупредите водещия, за да олекоти вашите движения.

💌 Ако имате въпроси, можете да се свържете с мен на ask@marinadekova.com за безплатни консултации.

Събитието, въпреки, че е онлайн, ще се прави само на живо с пуснати камери. Запис могат да получат само присъстващите - срещу допълнително заплащане. 

Водещ на събитието е Марина Декова - сертифициран енергиен треньор, фитнес инструктор и Айенгар йога ученик.

 

🌟 Побързай и запази своето място днес, защото местата за ограничени!

 

ВАРИАЦИИ - ЦЕНИ

РАННА РЕГИСТРАЦИЯ

99лв.

Дата: 15.03.2024 г.
Час: 18:00 - 20:00 ч.
Място: ZOOM

До събитието ще се допускат единствено дами с включени камери. Записът ще бъде достъпен срещу допълнително заплащане, единствено за участниците, които са били на самото онлайн събитие в ZOOM.

Ако имате въпроси, можете да се свържете с мен на ask@marinadekova.com за безплатни консултации.

След 14.03.2024 г. цената се вдига на 99 лв.

СТАНДАРТНА РЕГИСТРАЦИЯ

139лв.

Дата: 15.03.2024 г.
Час: 18:00 - 20:00 ч.
Място: ZOOM

Това е опция с включен гласов запис! Записите ще са достъпни само за хората, които са се включили на живо в ZOOM с пуснати камери. 

Записите нямат ограничение във времето. Остават завинаги ваши!

След 14.03.2024 г. цената се вдига на 139лв.

Индивидуална услуга

199лв.

Това е индивидуална опция на живо, на територията на София, или в онлайн формат чрез ZOOM платформата.

 

Датата и часът се избират индивидуално, според желанието на клиента и свободното време на треньора. В цената се включва и звуков запис.