МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

С много любов очаквам следващата тренировка

"Здравей отново, Маринка!

Иска ми се да кажа много неща малко извън темата. Отдавна имах нужда от тренировки, които ми помагат вместо да ме разглабят, както правех досега и не доведе до нищо хубаво. Преди ме мотивираше перфектната форма, а сега осъзнах, че е важна любовта към тялото, движението е щастие.

Това, което сега ме мотивира е срещата в групата, прекрасните медитационни тренировки и усещането след тях. Усещането, че правя нещо за себе си ме мотивира. Твоята подкрепа и любов към нас се усеща дори през екрана и да ти кажа, че ако водиш йога също ще ти се отдава, според мен. Благодарение на теб отново мога да тренирам и видях, че може да спортуваш без да се самоизтезаваш. Също и треньорите, които подхождат така видях, че не са за мен. Радвам се, че има такъв инструктор като теб - показваш пример като личност, развиваш се духовно, а това е много важно за човека отсреща.

Да поливаш растението със знания, също и да даваш пример на останалите е прекрасно. Движението на тялото е много важно, но без силен и здрав дух няма как да стане. Ти въздействаш на вътрешното тяло чрез твоите тренировки, а това е голям талант. Тренировките ти са вълшебни, защото ти си прекрасна и вълшебна. Радвам се, че най-накрая открих мястото си. Стига съм писала, защото ако продължа, мога да напиша книга, а времето е ценно.

С много любов очаквам следващата тренировка!

Прекрасен ден ти желая!"