МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

Свалих 14кг благодарение на Марина

"Здравей, Марина

Аз съм Мая и тренирам заедно с теб от Септември 2020, fit & sexy предизвикателството. Досега не сме общували, тъй като аз правя тренировките единствено на запис, а и не съм от най- общителните, но чета всичко споделено от теб и момичетата във Вайбър групата.

Днес осъзнах, че е крайно време да ти благодаря за постигнатите с твоя помощ резултати.

През първото предизвикателство резултатите надминаха очакванията ми. Тогава обаче не се снимах, тъй като бях скептична, че ще имам някакъв резултат. Резултат не само имаше, а беше повече от задоволителен за мен.

През предизвикателството dupefit мислех, че нищо не съм постигнала и нямам никакъв прогрес, но със снимките от началото и края останах много приятно изненадана. Ще ги откриеш приложени по-долу.

Много съм щастлива, че с лекота постигнах това което си бях поставила за цел. През бременността си качих 25-30 килограма, а година след раждането, когато започнах да тренирам с теб имах все още 15 килограма отгоре. Бях си поставила за цел да стана 55 кг. Малко след коледните празници го постигнах, но тогава доста се успокоих и почнах да се отпускам и да си позволявам да хапвам повече. В началото през Септември бях 70 кг, а в момента съм 56 кг. Ще ти приложа снимка и от лятото на 2020, за да добиеш представа от къде съм започнала.

Изключително благодарна съм ти за твоя подход, за достъпността на информацията и тренировките и за всичко, което споделяш с нас. Бъди много здрава, обичана, обичаща и все така лъчезарна и зареждаща! Желая ти всичко, с което си помогнала на всяка от нас да се върне към теб в пъти по-големи количества!"