МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

Благодаря ти много за всичките насоки и за вдъхновението!

"Здравей, Марина,

Най-после успях да ти изпратя снимки и размери!

Реших все пак да ти ги пратя, за да споделя успеха и напредъка! Откакто се записах Декември 2020, почти не съм пропускала тренировка. Покрай местенето на къщите бях спряла временно и все още наваксвам някои от Април/Май наравно със сегашните тренировки.

Откакто тренираме заедно и ни даваш детайлни насоки за формата на изпълнение и подбора ти на упражнения нито веднъж не съм изпитвала болка в стави или сухожилия по време на или след тренировка! Като сравнявах с предишните си снимки съм изумена от разликите и е много вълнуващо да виждам такъв напредък за 6 месеца.

Покрай инструкциите за предизвикателствата започнах да включвам зелени смутита понякога сутрините. Не съм променяла храненето си съществено - храня се балансирано и здравословно.

Покрай разговорите в групите във вайбър и нещата, които ти ни споделяш започнах да се уча да не изпитвам вина когато си позволя да хапвам десерт или паста/пица и да си мисля, че и те са добре за тялото ми без да прекалявам с количествата и да мисля маниакално как това е против целите за тялото ми.

Това мисля, че много ми помогна, както и да приемам тялото си каквото е в момента и да си визуализирам как искам да изглежда и да се концентрирам над мускулите като тренираме.

Благодаря ти много за всичките насоки и за вдъхновението! Много се радвам, че тренираме заедно толкова време! Особено с тренировките на живо 1 час минава неусетно!

Поздрави

Е."