МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

Едно огромно благодаря!

Здравей Марина,

изпращам ти таблицата и снимки от края на предизвикателството.

Направо не ми се приключваше, честно казано. Като гледам резултатите си, усещам, че не мога да спра да тренирам. 

В началото започнах, защото бях отчаяна от тялото си след раждането. Предполагам си чувала много подобни истории, но по време на бременността, аз качих много килограми. Родих и мислех, че тялото ми ще се върне към нормалното, като спра да кърмя, имам много разходки с бебето и грижи за него, но това не беше достатъчно. Минаха 5 месеца, а аз почти не бях мръднала на килограми и размери от родилното (следя си размерите от няколко години) и се чувствах огромна и като най-дебелата майка. Не можех да застана със самочувствие да се снимам с дъщеря ми, това много ме потискаше. Правех нередовни тренировки, които намирах в интернет , но когато намеря време , по-скоро предпочитах да си почина, от колкото да стана и да се оправя с тялото си. Та с ровенето в социалните мрежи ми попадна една твоя безплатна 20 дневна програма, след това направих една тренировка, която беше качила и разбрах, че ми трябва нещо такова. Имах нужда някой да ме води, да ми покаже как се тренира истински и да ме изкара от зоната ми на комфорт. 

Първото предизвикателство беше много трудно за мен. Започнах като исках да вляза в каквато и да е форма, само не и тази в която бях след раждането. Много ме болеше от мускулните  трески, честно на моменти усещах как съм на ръба на силите си, но продължих да правя тренировките, защото все пак мислех, че това ще се промени. С второто предизвикателство вече си наумих, че трябва да стигна поне до това, което бях преди забременяването. Така стигнах до около средата и вече усетих как започвам да тренирам и да не съм смазана , а напротив, пълна с енергия и без болки в тялото си. Както се казва със сладка мускулна треска (чак тогава разбрах какво е) :). Сега вече изглеждам като преди, но това не е края на мен, а само началото на оформянето на едно красиво и добро тяло. Нямам търпение да започнем отново.

Сега като съпоставя снимките и размерите си от началото на декември и сега, знам, че съм направила най-добро за тялото и духа си и че без теб нямаше да съм нито толкова добре изглеждаща, нито толкова организирана и мотивирана да се грижа за себе си.


Едно огромно благодаря за край на този дълъг мейл и до скоро :)