МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

"Влизам в дрехи, които отдавна не бях носила и се чувствам страхотно, когато вървя по улицата."

Здравей Марина,
Изпращам ти финалните снимки, както и попълнена таблица. Ако нещо не е окей, моля, пиши ми, за да го коригирам.
Искам да споделя, че се чувствам невероятно, не само физически, но и психически. Свалих 8 килограма без лишения от храна и страдания (е, сладкото ми липсва, но е по- добре без него ?) Влизам в дрехи, които отдавна не бях носила и се чувствам страхотно, когато вървя по улицата ?????
Малко преди началото на предизвикателството, спрях хормоналните хапчета, които приемах заради СПКЯ. След като започнах редовно да спортувам и да се храня здравословно, мога да се похваля с 4та редовна менструация ? (надявам се, да се задържат нещата така). Приемам и двете Линеи, както са препоръките в наръчника и резултата е феноменален. Работя на компютър по цял ден и вече не усещам тежест в краката и как се пълнят с вода. Преди имах направо болка в прасците, когато седях по- продължително време.
Не мога да живея без тренировките ти, даже понякога, ако имам възможност, ги правя и по 5 пъти в седмицата. Старая се да използвам всяка обедна почивка за трениране и така вече нямам болки нито в гърба, нито в рамената. Имам начален стадии на дискова болест на врата и често страдам от болки, но това се промени ?
Огромно благодаря за вдъхновението и отдадеността. Точно от това имах нужда, за да се събера и да обърна нещата в моя полза. Нямам търпение да започне новото предизвикателство Януари месец, а до тогава ще си продължа с тренировките на запис, както и с нещата от текущото предизвикателство. Страхотна си, продължавай все така да мотивираш ❤"
Изпълвам се с огромна благодарност и смисъл при четенето на такива редове!