МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

"Не съм очаквала да изпитвам такива емоции, чувства и като бонус свалени килограми и сантиметри."

Здравей, Марина!
Честно казано не очаквах толкова да се вълнувам след предизвикателството, докато ти пиша този имейл.
Не съм очаквала да изпитвам такива емоции, чувства и като бонус свалени килограми и сантиметри. Не съм вярвала да кажа, че това ще е най-малката ми награда. Предизвиках се на толкова нива с това предизвикателство, че не знам от къде да започна. По отношение на храненето вече 3-та седмица не ям месо и млечни и продължавам да отслабвам.
Тренирам на запис и гледам да вървя около 10 хиляди крачки. Когато не ми е възможно, си обикалям у нас. Много хора, ми казват че изглеждам отслабнала, днес като се измерих и аз вече повярвах! Купих си дрехи размер S, което не съм вярвала, че ще постигна. Двете разходки с теб в планината ми върнаха онова чувство на "и аз мога" .
Толкова години съм била убеждавана, че няма да бъда обичана, заради начина по който изглеждам, или че не съм достатъчна заради това. И ми става мъчно за тези хора и се радвам за пътя, който извървях. Продължавам да си пия добавките Линеа (пия от сините, сутрин и вечер, понякога пия и на обяд). Мисля да не ги прекъсвам засега. Благодаря ти за всичко ! Радвам се, че съдбата ни срещна точно в този момент от живота ! Ти наистина си вдъхновител!
Както знаеш лимфедемът ми е от тийнейджър. Появи се първо на левия крак, а след това, придружено с болка и на десния. Тогава живеех в родния си град, идвах за 10 дена дренажни процедури, придружени с бинтове след процедурата и доста ходене. В продължение на 9 години правих ежеседмични процедури и така до 2019 прекъснах, заради наличие на тромб и лекарите ми препоръчаха да прекратя процедурите. Но краката са ми добре, даже вече не нося стягащи чорапи, което е голямо постижение за мен. Тренировките с теб, балансираното хранене, ежедневните крачки и приемът на Leanea No2 оказват истински лечебен ефект върху движението на лимфата и липсата ѝ на застой.
Откакто пия Leanea No2 забелязвам поспадане на левия ми крак, който беше и първия засегнат и в доста по-тежко състояние, но вече е почти нормален.