МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

„Определено животът ми се промени към по-добро. Чувствам се пречистена и с по-широк мироглед!"

„Искам да благодаря⁩ за невероятното пътешествие, през което преминах благодарение на теб, Марина Декова.
Моята обратна връзка за дветете програми!
Изградих нови навици - да съм по-постоянна в тренировките си, в храненето си. Всяка сутрин задължително пия зеленолистно смути и това е най-хубавата част от деня ми, на която се наслаждавам с огромно удоволствие.
Подобрих техниката си на упражнения. Започнах да се оформям, отпуснатото тяло от преди.......почти няма помен от него.
Постоянна съм в приема си на двете линеи и бялата бреза. Преди имах много задържана вода в тялото си, сега изобщо не е така.
Научих толкова нова и полезна информация, разбрах толкова много неща за вредите и ползите от различните храни. Видях със собствените си очи върху тялото ми влиянието на различната храна поднесена природосъобразно и се убедих в наученото. Това е безценна информация за цял живот, която ще предам на дъщеря си, и с която ще се опитам да заразя възможно повече хора около мен. Ще се опитам да продължа да се храня по този начин и занапред в живота си. Бих искала да давам на тялото си само качествена храна, и всяка клетка в мен да се отблагодарява за грижата и старанието ми. Ползите и резултатите са много: косата ми става все по-буйна и лъскава, кожата по лицето ми и тялото ми буквално я усещам все по-опъната, стегната и сияйна ( щом приятеля ми ме попита "Абе ти нещо да не си ходила на някакви специални процедури, назолабиалните ти бръчици изглеждат загладени и сякаш всеки ден стават все по-малко видими"), отслабнала съм (влизам в старите си дрехи и клоня към размер XS почти, а стартирах с размер M). Целулита ми е значително и видимо загладен. Чувствам се по-лека, като перце. Изпълнена съм с енергия, по-позитивна и добра се усещам, много по-спокойна. Редовно посещение в тоалетната сутрин и вечер, а понякога и повече пъти. Нямам никакво желание за сладко и вредни храни, даже ми се гади от тях. Тотално съм спряла захарта под всякаква форма, както и белият хляб.
Никога не съм употребявала цигари, алкохол и газирани напитки в живота си, както и кафе.

Семейството ми се състои от мен и дъщеря ми (9г.).
Имам успех с нея, че спря тотално белия хляб и тя, започна да приема по 4ри пъдпъдъчи жълтъка на ден по свое собствено желание, започна да иска да пие плодово смути (банан, ябълка, ягода), започна да яде повече плодове. Не съм я карала да прави каквото и да било, тя се мотивира от моя пример и само пожелава всичко.

Майка ми се хранеше доста здравословно, но покрай мен се запали още повече и доста стриктно спазва правилата и тя.

Определено живота ми се промени към по-добро. Чувствам се пречистена и с по-широк мироглед.

Огромно благодаря :) :) :)"