МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

„За мен един треньор трябва да дава личен пример. В Марина видях промяна, която исках да преживея самата аз!"

Александрина (aleksadriann) е другата финалистка от dupeFIT4, която реших да наградя. Освен, че взе участие в нашето 8-седмично приключение, за периода Алекс се впусна в още две надпревари - Витоша100 (12:36:10) и трето място на Орехово ултра (31км., 4:15:07 и 1600 D+), което е впечатляващо за мен като треньор и любител на този спорт от скоро. Пожелавам ѝ да бъде все така увовлетворена от себе си и постиженията си занапред, а ние от #teammarina ще я подкрепяме и ще се грижим за нейната физическа сила, ставна мобилност и диастаза. ?

Ето какво сподели Алекс за тренировките (интересно е):

„Две години ми отнеха, за да се доверя на Марина. От точно толкова следя по-отблизо метаморфозата й - вътрешно и външно. През това време се опитвах да затворя диастазата си от повече от два пръста с най-различни тренировки без осезаем ефект. Точно дистазата бе причината да страня от групови занимания, защото масово тренировките включват упражнения, които са противопоказни.


За мен един треньор трябва да дава личен пример. В Марина видях промяна, която исках да преживея самата аз, а именно стегнато женствено тяло, което е готово да посрещне предизвикателствата на деня с енергия и положителна нагласа; тяло в баланс с душата и неговите желания, което се храни с обич към себе си, а не за да запълни емоционални дупки.

След като Марина ме увери, че тренировките са подходящи за жени с диастаза, реших да се включа в DupeFit4. Получих много повече, от колкото очаквах. Тренировките на живо създават усещането, че сте в една зала тук и сега. Марина следи за правилното изпълнение на всяко едно упражнение, дава персонални съвети и подхожда с внимание към всяка една от нас. Подкерпа има и в общността, която Марина е създала, което те мотивира да продължиш в изграждането на нови навици.

Два месеца след началото на предизвикателството успях да затворя диастазата си до 1 пръст, което за мен е най-големия успех. Тренировките развиват мускули, които ми помагат в бягането. Виждам положителен ефект върху мобилност и стабилност.

С нетърпение очаквам DupeFit5, в което смятам да се включа в две групи, защото натоварването при напреднали е на съвсм различно ниво."