МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

„Само искам да кажа, че за мен има две епохи - преди и след Марина"

„За мен периодът беше трансформиращ на всички възможни нива благодарение на теб и огромното вдъхновение, което ни даваш. Казват, че когато ученикът е готов идва и учителя и мисля, че именно това стана. Ти ми даде много повече от тренировки и чисто физическа трансформация, това реално е огледало на всички вътрешни процеси, които се задействаха. Цялостния ти подход е много холистичен и именно това ме привлече, а в последствие беше ключът за мен. Тренировките са всичко, което съм търсила, защото са микс между точните компоненти, които за мен работят. Нито за секунда не ми беше скучно, прекрасно е това, че има запис, защото това е нещо основно за мен с две малки деца, имам пълната свобода да ги направя от, която стая мога и когато имам времевия прозорец. Изключително редовна бях и все още съм именно защото виждам и ефект и виждам прогреса при себе си. Слушам много внимателно, повтарям и наистина осъзнавам как тялото усеща правилното движение с времето. Промяната дойде бързо както в личното ми усещне за самата мен, така и на околните. Аз смело мога да кажа, че бях стигнала едно дъно, в моето себеусещане. Не се харесвах, срамувах се от тялото, от кожата си. Няколко години вече ходех на плаж и никога не останах по бански, дори вкъщи не можех да се погледна без дрехи. Бях забравила какво е да приемаш тялото си и себе си, с което всъщност започна истинската промяна.

Благодаря и за прекрасната възможност да получим толкова много знания от Силвето. Там беше също абсолютно трансформиращо преживяване. Толкова много знания и съвети, които са безценни. Цялото ни семейство усеща все повече позитивни ефекти от програмата.

Вдъхновена от теб започнах и работа с Наталия. Освен няколко семинара и маратона, работих в много малка група с нея и това, което тя ми даде беше изключително ключово за мен.
Благодаря за всички усилия, знания и вдъхновение, които ни даваш! Само искам да кажа, че за мен има две епохи преди и след Марина ❤☺

ПС: Нямам търпение за следващото дупефит:)))"