МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

„Освен позитивите за тялото усещам и позитивите за ума!"

„Здравей, Марина!

Надявам се почиваш и имаш вълнуващи преживявания! Днес успях да се прибера най-накрая и имам достъп до табличката с мерките преди, по време и в края на предизвикателството. Прилагам и снимки. Съжалявам, че в последния момента пиша.

При мен нещата вървят с бавни темпове, но доста осъзнати и плавни. В етапа, в които се намирам в момента, това е чудесно за мен. Не ми причинява стрес и не ме напряга допълнително. Правя тренировките с голямо удоволствие, без напрежение и някак с очакване за "моите" 30 минути. Освен позитивите за тялото усещам и позитивите за ума - успявам да освободя мисленето и да се концентрирам само върху себе си в тези 30 мин.

С храненето продължавам с малките успехи - премахнах кравето мляко, дори и от кафето, намалих значително течните мазнини и алкохола (вече 2 - 3 пъти месечно), премахнах всякакви тестени изделия с изключение на пълнозърнест хляб с квас. Следваща цел е и него да премахна или съвсем да огранича. Започнах за въвеждам варива в менюто ми. Изненадана съм колко добре се чувствам след тях, когато са активирани. Няма подуване, чувство за тежест или да ми се иска да изям големи количества от тях.

Благодаря много за възможността да съм част от предизвикателството, да тренираме заедно и за споделените съвети и насоки за хранене. В личен план предизвикателството и шансът, който ми даде, ми се случиха в особен момент и ми подействаха много мотивиращо и освобождаващо. Грижата за себе си е нещо, което бях изоставила покрай всички други грижи и не се чувствах добре. Все още не изглеждам точно както ми се иска, но се наслаждавам на пътя и се радвам на малките стъпки, които правя осъзнато. Чувствам се добре в тялото си, а връзката между ума и тялото става все по-силна.

Нямам търпение за следващото предизвикателство, а дотогава се захващам с домашните, които си ни оставила. Целя се в средно-напреднали :)

Поздрави,
Мариана <3"