МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

„Промените за мен са огромни и харесвам всичко в новия си начин на живот!

„Здравей, Марина

Изпращам снимки и мерки в края на предизвикателството.
За мен това със сигурност не е края, а само началото. Промените за мен са огромни и харесвам всичко в новия си начин на живот.
С насоките по хранителния режим от Силвия съм с два размера надолу, храната, която приемам ми се отразява много добре, нямам подуване в корема, засищам се с по-малко храна и не ми липсват пакетираните храни. Голяма разлика намирам в ПМС - няма го зверския глад и жажда за сладко, нямам никакви болки и от както се храня изчистено не съм пила никакви болкоуспокояващи.
Тренировките също са много приятни и в началото по време на тренировките не усещах умора, но на следващия ден мускулната треска си беше налице. Винаги усещам коя част тренираме и се натоварва - наистина връзката мозък мускул е много важна.
С добавките на celipharm изчистих задържаната вода и започнах да усещам лекота в краката, особено когато излизам да тичам. Благодарение на насоките ти за правилно бягане започнах да издържам 5км без да спирам, което за мен е голямо постижение.

Радвам се на всички промени, определено промяната се забелязва, получавам комплименти от приятелите ми и мотивацията е голяма.

Мерки от 10.08:
килограми - 71
обиколка на корема през пъпа - 82
обиколка на бедрото в най-широката част - л.64 д. 63


Продължавам с природосъобразното хранене и тренировки.
Поздрави,
Славка Василева"