МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

„Чувствам се енергична, хапвам малко еднообразно, но по програмата , и въпреки всичко снимките изглеждат супер."

„Привет Марина,

Искам да ти кажа огромно благодаря за възможността и организацията на програмата със Силвето.

Продължавам с програмата, макар че тази седмица си позволих две мръсни хранения на бао бън ( обожавам бао със скарида), но навъртях за 2 дни 45000крачки, така че баота го са изгорени??.

Та равносметката (прикачвам резултати-снимки от преди 10 дни), но кг от вчера : 63,6 (-3,2кг за 2 месеца). Видимо по-обран гръб. Обем на талия и бедра леко намален. Чувствам се енергична, хапвам малко еднообразно, но по програмата , и въпреки всичко снимките изглеждат супер. Ще продължа да се храня по същия начин, имах нужда от тази програма чисто ментално и се радвам, че на време я видях и се включих. :)

Здравословно - тепърва ще изследвам антителата , заради Хашимотото ми. По-нататък ще ви дам обратна връзка и за това. Целта ми е да спра хормона. Тааа с малки крачки и промени към прогрес.

Благодаря на теб и на Силвето - прекрасни сте!

Ще се радвам да измислите програма за по-злояди деца. Малкия е на 3г почни, има Атопичен дерматит и е много махнат откъм храна…. А искам да си набавя всичко необходимо с прясна и свежа храна, но като не желае да пробва. Не го насилвам, предлагам, ако пожелае - Ок, ако не -пак е Ок. Но искам да има здравословно отношение към храната. Това е само идея- предложение.

А сега снимките -прикачвам и едно колажче.

Прекрасен уикенд,"