МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

„Аз се чувствам прекрасна, заредена и свободна!"

„Здравей Марина!
Първо, надявам се, че си добре и второ, аз се чувствам прекрасна, заредена и свободна!
Не вярвах, че такава промяна е възможна особено с предишния ми начин на живот и ти си една огромна стъпка за мен да променя изцяло концепцията и виждането си за живота.
Бих казала, че в началото помислих, че съм се надценила с групата за средно напреднали, но това беше моят вътрешен глас саботьор, както ти казваш, който се опита да ме накара да повярвам, че щом ми е трудно, трябва да се откажа. Това нещо се промени след втората тренировка, когато разбрах, че всяко нещо си иска своето време за адаптация. Тук е момента да ти благодаря за огромното доверие, че ме пусна в групата за средно напреднали, въпреки че тренирах с теб само от два месеца и искам да си сигурна, че изобщо не сгреши, защото това ме накара да надскоча лимитите си. Имаше моменти, в които тренирах 7 дни в седмицата и се чувствах прекрасно, след това малко почивка и отначало. Направо летя когато тренирам с теб.
Пращам ти прикачени снимките и аз самата като ги гледам се вдъхновявам да продължавам да тренирам и няма да спра! Можеш да бъдеш повече от сигурна.
Имам бреза и гръмотрън в запас, който искам да дам на момичетата, които имат нужда от добавките, просто защото както ти казах, не можах да свикна с тях. Но пък с Линеата се разбираме прекрасно! Моля те посъветвай ме на кого да ги дам или просто да пиша в групата ? Или да ти ги върна, това също е опция.
Благодаря ти за отделеното време и за магичното пространство, което оформяш около себе си.
Ти си вдъхновение.
Поздрави,
Теди"