МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

„Огромно Благодаря Маринка! Ти си прекрасен треньор и ментор - научих много от теб"

„Здравей Маринка,

макар и в този късен час, много се вълнувам да напиша този имейл. Била съм в много предизвикателства и маратони, но за пръв път давам и участвам с обратна връзка и снимки - този път чак аз си вярвам и смятам че постигнах много промени в себе ви и съм достойна да участвам за челно място.
Благодаря ти за свичко което ни даде, благодаря ти че беше до нас и ни научи, благодаря ти че си така всеотдайна и внимателна, благодаря че бяхме заедно - тренировките на живо ще ми липсват.
Сега преди да ти пиша си направих отново 16 последната, за да се върна още веднъж на последната ни среща. Мнооого съм доволна от днешната си тренировка, като преди това си направих масаж на тялото с топки и с валячето, накрая правих още разтягащи упражнения….много добре се получи и се заредих уникално!

Готова съм да споделя и резултатите:

Още в началото бях решена да споделя резултати накрая и си водих записки и мерки през цялото време.

Пиша утвържденията, всеки ден и мисля да направя поне 100дни
Благодаря ти че ме научи и на това


Толкова исках да съм с вас на живо, че рискувах да имам мъмрене в работа, но….целта ми беше на първо място и реших да направя това за себе си. Беше прекрасно и също толкова откачено да бягам по коридорите в 10:27 и да се крия :)


Още я чета, но ставам почти всеки ден между 5:30 и 5:55ч за да си направя ритуалите и да започне денят ми с усмивка. През седмицата в дните в които нямаме тренировки, повтарям някоя сутрин, за да ми е прекрасен денят :)


Направих си календар за всеки месец докато свикна, за да съм стегната и да не пропусна нещо …пусти и контрол! но имам чел и искам да я постигна.


Огромно Благодаря Маринка!
Ти си прекрасен треньор и ментор - научих много от теб!

…стиска ми палци! на пълнолуние ми късметлийско много

Лека нощ хубавице !✨"