МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

„Oт доста време тренираме заедно под няколко форми , но винаги сме постигали целите, които сме поставяли заедно."

„Привет Маринка,


От доста време тренираме заедно под няколко форми , но винаги сме постигали целите, които сме поставяли заедно. И преди двете ми бременности и сега вярвам, че и след втората отново ще стигна там където се виждам с твоя помощ. Докато бях бременна с първото дете беше ми направила програма и за тренировки и за хранене. Чувствах се много добре, не съм се изморявала, не ми е тежало, не съм се чувствала гладна , качих си нормални килограми, които след като родих изчезнаха. Не съм боледувала по време на бременността, имунитета ми беше на високо ниво.

С помощта на режима, тренировките и добавките, кожата ми беше достатъчно еластична да се прибере, без да се появят стрии или нещо друго. Нещо от което доста жени се притесняват след като родят, та дори и преди това. Хормоните ми също си бяха в абсолютен баланс преди и след раждане. Възстанових се доста бързо,(раждах секцио), което го отдавам на активността , което тялото ми е имало преди раждане.
Новата програма ще е един огромен подарък за жените, поели това пътешествие. Да продължат да се чувстват добре в своето тяло, здрави,красиви,щастливи и готови да дарят тази енергия на своето очаквано бебе."

 

 

 

Програмата за бременни е вече факт >>> https://marinadekova.com/service-44-

А все още можете да се възползвате от отстъпка с промокод - SHE10