МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

„Марина ме вдъхновява със своите насоки и професионализъм, а Марги, е просто изумителна"

„Привет! Аз не съм много активна в чата, но в тренировките се старая. Все пак реших да споделя моите усещания и впечатления от комбинацията DupeFit и Айенгар йога. Участието ми в тренировките на Марина датират от юли 2020 г. Сега да кажа за DupeFit7 и въвеждането на Айенгар йога с Марги е просто невероятно. Марина ме вдъхновява със своето насоки и професионализъм, а Марги, е просто изумителна в обяснението на всяка асана и позиция, насочвайки внимание към детайлите и позициите на всяка част на моето тяло.
Тези тренировки отлично се допълват с моите кардио тренировки на колелото и бягане, които ми помагат да подготвям своето тяло за предизвикателствата във високата планина и за бягането по планинските пътеките. Тези тренировки се превърнаха в неотменна част от моите подготовки за trail run и ми помагат да поддържам физическата си форма и издръжливост.
Комбинацията от различни тренировки ме подготвя цялостно - физически и умствено.
Благодаря на Марина, Марги и на всички, които ме подкрепят в този уникален фитнес и спортен път. С тяхна помощ, непрекъснато се развивам и преодолявам своите граници.
Пожелавам на всеки да постига своите цели и мечти!”