МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

„Благодаря Марина, Марги за всичко което правите!"

"Благодаря Марина, Марги за всичко което правите!
Марина, знаеш че съм отдавна с теб и се чувствам прекрасно за годините си, а те са малко в горната граница, така да се каже, но де факто са просто цифра, когато се поддържаш правилно и те ВОДЯТ истински професионалисти, мислещи за теб, четящи, чуващи и правещи всичко това за да си добре.

Марги, не сме се виждали, защото карам на запис, но ...огромно благодаря, страхотно е усещането да се научиш да си чуваш реакцията на тялото и неговите нужди.
Работата ми е свързана със седене, но се научих на всеки 40 мин. 15 да са за разтяганията от твоите за рамене, крака и ръцете в комбинация с тези на Марина, а отделно се хващам, че даже и когато стоя права в повечето случаи вдигам капачките на колената нагоре и стягам бедрата.
Страхотни сте и към всички нови момичета, това е най верният избор, който сте направили.
Аз съм вече в менопауза и реално всички тези упражнения ми помогнаха да заздравя мускулите на таза и съпътстващи проблеми бяха избегнати. Отделно, проблемите с хормоните и състоянието на мускулите и костите са на много по добро ниво!
Всичко това плюс правилното отношение към храненето и спазването на указанията от Марина ме спасиха от многото проблеми с отоци и болки в ставите....
Още много много мога да кажа за ползите от тренировките на Марина и Марги 
Благодаря Ви и с нетърпение очаквам новите, като продължавам със записите. ❤️"