МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

„Уверено мога да кажа, че това ми помогна изключително много, както за леката бременност, поддържането на добрия тонус, така и за прекрасното и леко раждане.

„Здравейте, прекрасни момичета!
Вече от два месеца съм мама на второто си дете - сладката Лора и искм да споделя за нейното раждане. ❤️
За мен това е второ нормално, абсолютно натурално раждане, без никакви упойки и каквито и да било медикаменти и стимулации.
Накратко за първото раждане ... То премина изключително дълго, като продължителност, с много болка, разкъсвания, безброй шевове и много бавно и болезнено възстановяване (40 дни не можех да седна нормално). По това време, все още не бях открила Марина. С нея пътищата ни се пресякоха около година и половина след раждането.
През втората половина на втората ми бременност правих практиките с Марина и Марги от MamaFit, винаги, когато се чувствах добре. Важно е да отбележа, че и преди да забременея имах много добра физическа подготовка от изданията на DupeFit.
Уверено мога да кажа, че това ми помогна изключително много, както за леката бременност, поддържането на добрия тонус, така и за прекрасното и леко раждане.
Самото раждане протече буквално неусетно. Силните и болезнени контракции бяха точно 1 час и с 3 напъна родих дъщеричката си. Имах само 4 шева, заради епизиотомията и се възстанових буквално за една седмица, което за мен беше ВЕЛИКО!
Истиски благодарна съм на Марина, че е създала това невероятно общество, за знаинята, които предава и за професионализма й. Богатство е, че ни запозна с Марги, без която верояно нещата нямаше да преминат по този вълшебен начин.
Благодаря, Маринка и Марги! ❤️
Успех на всички сегашни и бъдещи мами и вярвайте, че прекрасното раждане съществува!" ?❤️?