МАРИНА ДЕКОВА - Фитнес треньор и Вдъхновител

Mного ми е приятно и зареждащо да тренирам с теб и дамите

Споделям резултатите на още една прекрасна дама, която е част от групата от юли месец миналата година.

Майка на две момчета, страхотно вдъхновение за жени и мъже.

На 43 години, а споделя, че не се е чувствала по-добре в тялото през целия си живот, колкото в момента.

Благодаря ти, че си част от групата, Нат!

"Беше ни попитала защо и какво ни мотивира да тренираме - започнах с теб през юли миналата година по след препоръката на Джери, преди това тренирах както ти спомена на една тренировка с YouTube и сама. Със сигурност съм правила доста от упражненията грешно, виждайки разликата сега и чувайки името си – „Нат изправи гърба“, „Нат не разгъвай коленете“, „Нат дупето назад, не се изгърбвай“ . Факт е, че напредвам и все по рядко ми се споменава името и има други нови машинки, на които е ред да откоригират техниката .

Та мотивира ме това, че не съм сама, има и други сродни души. Споделят се много истории - реални и виждаш прогреса на всяка една от нас, който е благодарение на теб и нашето желание и доверие към теб. Виждам резултати, които не са мигновени и бързи , но са устойчиви и трайни, което е най-важното и става част от начина ти на живот.

Сега съм решила 14 дневния детокс да го направя и да изпълнявам всички стъпки – отивам да закупя душ гелове, серуми и лосиони и да видиш ти какво ще се случи хахахахах, на 43 г. много по-добре отколкото на 23 или 33 J.

Много ти благодаря за подкрепата и търпението, много ми е приятно и зареждащо да тренирам с теб и дамите и се надявам да се видим някой път на живо .

Лек ден и до скоро,

Наташа"